2024. április 25., csütörtök
BAJNOKOK LIGÁJA

Kulcsjátékosok nélkül a Dinamo

A vírusos időkben senkinek sem kívánunk rosszat, de a Ferencváros szempontjából kifejezetten jól jött, hogy a ma esti (21 óra), kijevi Dinamo elleni mérkőzésen a vendégek két kulcsjátékosa pozitív koronavírustesztet produkált. Az ukrán klub közleménye szerint a kapus Buscsan és a hátvéd Mikolenko nem lesz ott a meccsen. A Fradi a hétvégén 2:0-s győzelemmel hangolódott a BL-párharcra az Újpest ellen. A csoportban – ahol a Barcelona és a Juventus kapott még helyet – a zöld-fehéreknek reálisan most van a legnagyobb esélyük a pontszerzésre. A kvartett másik párharcán az Öreg Hölgy Ronaldo nélkül néz farkasszemet a Messivel felálló gránátvörös-kékekkel.

A szerdai felhozatalból érdekes összecsapásnak ígérkezik a Manchester United–Leipzig és a Sevilla–Rennes találkozó is.

KÜLFÖLDI LABDARÚGÁS

Vége a milánói szériának

Hiába duplázott hétfő este ismét a 39 éves Ibrahimović a Roma elleni derbin, a Milan pedig hiába vezetett háromszor is, a 3:3-as végeredmény okán pontosztozkodás lett a forduló rangadóján. Az olasz bajnokságban továbbra is csak a Rossoneri a veretlen, ennek megfelelően őrzik első helyüket a tabella élén. A PL-ben a Tottenham a hajrában szerezte meg a három pontot a Burnley ellen.

Angol bajnokság, a 6. fordulóban: Brighton–West Bromwich 1:1, Burnley–Tottenham 0:1. Az élcsoport: Everton és Liverpool 13, Aston Villa (–1) és Leicester 12 pont stb. Német bajnokság, az 5. fordulóban: Leverkusen–Augsburg 3:1. Az élcsoport: Leipzig 13, Bayern és Borussia (D) 12 pont stb. Olasz bajnokság, az 5. fordulóban: Milan–Roma 3:3. Az élcsoport: Milan 13, Napoli és Sassuolo 11 pont stb. Spanyol bajnokság, a 7. fordulóban: Levante–Celta 1:1. Az élcsoport: Sociedad 14, Real Madrid (–1) és Granada (–1) 13 pont stb.