2024. április 25., csütörtök

Ösztöndíjpályázat tehetséges fiataloknak

Szabadka Város Ifjú Tehetségeket Támogató Ösztöndíjbizottsága pályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás diákok, valamint egyetemi és főiskolai hallgatók számára. Az Ösztöndíjbizottság három területen támogatja a fiatalokat, egyrészt a tehetséges középiskolások és hallgatók anyagi támogatásával, másrészt szakmai gyakorlatuk, tanulmányi kirándulásuk költségeihez való hozzájárulással, valamint az elismert hazai és külföldi versenyeken elért eredmények megjutalmazásával.

Pénzbeli támogatásra azok jogosultak, akik a Szerb Köztársaság állampolgárai, valamint legalább egy éve bejelentett lakcímmel rendelkeznek Szabadka Város területén.

A pályázat jelentkezési lapja, valamint a szükséges dokumentumok listája a város hivatalos weboldalán, a www.subotica.rs címen a Pályázatok és hirdetések menüpont alatt található meg, illetve átvehető a Városi Ügyfélszolgálatban.

A jelentkezési lapot az előírt iratokkal együtt zárt borítékban Szabadka Város Önkormányzatának irattárába kell beadni a Városi Ügyfélszolgálat révén, vagy postán is elküldhető a következő címre: Szabadka Város Önkormányzata, Szabadság tér 1., 24 000 Szabadka, „Pályázati jelentkezés” jelzéssel.

Jelentkezési határidő november 6-a.