2024. március 28., csütörtök
SPORTHÍREK

Elmarad a Harangozó-emlékverseny

ASZTALITENISZ

A Szerbiai Asztalitenisz-szövetség (STSS) elhalasztotta a hétvégére tervezett Harangozó Vilmos-emlékversenyt, mert a viadalra nem volt elég jelentkező. Az STSS honlapjának tájékoztatása szerint a tornát egy másik időpontban, másfajta lebonyolítással megrendezik.

RÖPLABDA

Élen a Vojvodina

Az újvidéki röplabdázók magabiztosan nyerték meg a C. zvezda ellen a férfi Szuperliga rangadóját, és átmenetileg a táblázat élére álltak. Éllovascsere történt a nőknél is, hisz a TENT csak kétpontos győzelmet aratott, így az Ub mögé szorult.

Szuperliga, 6. forduló, férfiak: Vojvodina–C. Zvezda 3:0. Nők: Partizan–TENT 2:3, Ub–Srem 3:0.

ALPESI SÍZÉS

Söldenben rajtol az idény

Hagyományos módon az ausztriai Söldenben kezdődik az alpesi világkupa idénye. Mint általában, szombaton a nők, vasárnap pedig a férfiak óriás-műlesiklása lesz műsoron, ezúttal nézők jelenléte nélkül. Hátizomsérülés miatt az idény első versenyét kihagyja az amerikai Mikaela Shiffrin, hétvégi fő esélyesnek így a címvédő olasz Federica Brignone, valamint a francia Alexis Pinturault számít.

KÉZILABDA

Kikapott a tartalékos Szeged

A Szeged 25:19-re kikapott a Porto otthonában a férfi BL csoportkörének csütörtöki fordulójában. A Tisza-partiak keretéből koronavírusos megbetegedés miatt Bodó Richárd, Bánhidi Bence, Borut Mačkovšek, Dean Bombač, Stanislav Kašpárek, Matej Gaber, Bogdan Radivojević és Nik Henigman, sérülés miatt pedig Luka Stepančić és Stefan Sigurmannsson hiányzott, ezért többnyire fiatal játékosokkal utaztak Portugáliába…

4. forduló, A csoport: PSG–Elverum 35:29, Vardar–Flensburg 31:26, Porto–Szeged 25:19. Az élcsoport: Kielce és Flensburg 6, Porto és Meskov 4 pont.