2024. április 20., szombat
ZENTAI IFJÚSÁGI BÁL

Hagyománnyá nőtte ki magát

Aki szeretne új emberekkel megismerkedni, régi ismerősökkel egy jót mulatni, az ne habozzon – itt a kiváló alkalom: a zentai Népkertben található Kioszk étteremben október 17-én ismét megrendezik az Ifjúsági Bált, amely lassan hagyománnyá válik, idén ötödik alkalommal szervezik meg. Vacsorával és gazdag italválasztékkal, valamint éjféli tombolával várják az érdeklődőket. A jó hangulatról Lőrinc Gábor muzsikus gondoskodik.

Jegyek iránt a Royal Hotel recepcióján lehet érdeklődni. Takács Andreát, az egyik fő szervezőt kértük fel, kedvcsináló gyanánt meséljen egy kicsit a rendezvényről.
– Az Ifjúsági Bál ötlete öt évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem és szervezőtársamban, Lőrinc Gáborban – akit szintén érdemes megemlíteni, hiszen ő különböző bálok állandó és jól bevált zenésze –, amikor rájöttünk, hogy a közelben nincs hasonló rendezvény. Meg szerettük volna adni a lehetőséget az itteni fiataloknak, hogy egy másfajta, kulturáltabb szórakozásra is lehetőségük legyen. Ahol nem „ciki” kiöltözni, ugyanakkor egy színvonalas esten vehetnek részt. Nagy öröm volt számunkra, hogy már az első évben telt házunk volt, aztán minden további alkalommal csak nőtt az érdeklődés a bál iránt. Közel kétszáz fiatalt mozgatunk meg egy-egy ilyen eseménnyel, akik zömmel a környékről érkeznek, de minden alkalommal akadnak olyanok is, akik messzebbről látogatnak el hozzánk. Az Ifjúsági Bál keretein belül idén negyedik alkalommal szervezzük meg az Ifjúsági Szilvesztert is, amely szintén nagy népszerűségnek örvend évről évre. Bátran ki merjük jelenteni, hogy mára hagyománnyá nőtte ki magát a zentai Ifjúsági Bál, a sok pozitív visszajelzés és a támogatás, amit a környékbeli vállalkozók nyújtanak a tombolánk megrendezésére, csak még inkább bátorít minket arra, hogy érdemes minden évben megszervezni a rendezvényt – nyilatkozta lapunknak Takács Andrea fő szervező.