2024. április 24., szerda
HOROSZKÓP

Októberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Ebben a hónapban elég sok veszély fenyegeti a világot. A Plútó és a Szaturnusz irányt vált, s ismét a visszafelé haladó Marssal áll nehéz fényszögben, emellett a Merkúr a hónap közepén retrográd irányba vált át, a Skorpió jegyében, mindez együttesen komoly baleseteket, összetűzéseket és emberi áldozatokat követel.

Kos (március 21. – április 20.)

Tudjuk, hogy ön nem a türelem embere, de most csakis ez segíthet – és a védelem, a lelki erő, a hit. Problémái folytatódnak, nem kedvező sem a munka területén a helyzet, sem a fölötteseivel a kapcsolat. Egészségét, testét és személyiségét továbbra is veszély fenyegeti, amit a kapkodás csak erősít. Párjában sem találja meg a támaszt, vegyen föl most jó szokásokat, gyakorolja a nyugalmat.

Bika (április 21. – május 20.)

A hónap eleje jót hoz a gyerekekkel, a hobbival, a pihenéssel és a szórakozással kapcsolatban, ám ez nem zárja ki a szóbeli vitákat párjával. Tudatalattijában és titokban óriási harcot vív, ki tud most hatni olyan dolgokra, amelyeket már régen meg szeretett volna tenni. Mágikus erőket tud most előhívni. Külföld hoz kihívásokat, s nehézségei lesznek a mindennapi munka következtében.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az otthonnal, a családdal és a karrierrel kapcsolatban haladás látszik, elégedettség. Ám a gyerekekkel és az egészséggel kapcsolatosan lesznek nehézségek. Nincsenek kizárva a balesetek, a váratlan büntetések, a barátokkal kapcsolatos veszteségek. Vigyázzon megnyilatkozásaira, meg arra is, hogy hogyan bánik a gépekkel.

Rák (június 22. – július 22.)

Ebben az időszakban sok támogatást várhat szomszédaitól és rokonaitól. A rövidebb utazások sikeresek lesznek, s mindenfajta információ hasznos lesz, üzleti ügyei és vizsgái is sikerrel járnak. Ám a családban feszült lesz a hangulat, gyerekeivel is meggyűlik a baja. Se a párkapcsolata, se a munkahelye nem hoz örömet, hanem inkább megviseli önt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Nem könnyű ez a hónap, főleg 10-e körül lesz stresszes időszaka. Szerencsére pénzügyei sikeresek lesznek. Tehetsége most kifejezésre juthat, használja ki okosan! A törvénnyel, hivatalos dolgokkal, munkával, egészséggel, külfölddel, utazásokkal és megbeszélésekkel nem lesz szerencséje, kerülje az összetűzéseket.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Talán ön lesz a legszerencsésebb, a legkevésbé érintett az önt körülvevő káoszban. Párja támogatására számíthat, a szeretet és a nyugalom meg a pozitív gondolkodás most sikert hoz. Ez lesz az az időszak, amikor mélyen el kell gondolkodnia bizonyos szerződésekkel kapcsolatban, ugyanakkor a testvéri és a szomszédi viszonyok is változnak, új megvilágításban látja majd őket.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A hit, a pihenés és a lelki dolgok hoznak sikert. Akaratát most ki kell mutatnia, ám legyen fölkészülve, hogy a hónap második felében sok nehézsége lesz, sok konfliktus és küzdelem vár önre. Jó időszak ez otthona javítására, de párjával legyen türelmes, mert az összetűzésnek csúnya vége lehet. Kerülje az agresszív személyeket, mert megsérülhet.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Komoly veszélyekbe keveredhet, ha nem lesz védelme és türelme, de teljesen még akkor sem kerülheti el a bajt. Ügyeljen szavaira, irataira, szerződéseire, jól gondoljon át mindent, a közlekedésben pedig legyen nagyon óvatos, ha nem muszáj, ne utazzon. Munkahelyi problémái is lesznek, vigyázzon egészségére, és legyen óvatos az állatokkal, gépekkel kapcsolatban is. Minden veszekedés, agresszió a veszély forrása. Hobbija és gyerekei adnak vigaszt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Fontos megbeszélései lesznek párjával, esetleg neki kell valamilyen lényeges döntést hoznia vagy fontos útra mennie. A pénzügyi helyzete még mindig problémát okoz, ám bizonyos szerencsés körülmények is lesznek, főleg szülői vagy családi támogatásra számíthat, esetleg ingatlanokkal kapcsolatban lesznek hasznosak a befektetések. A szórakozások és kockázatok nagy veszéllyel járnak. Kerülje a vitát gyermekeivel.

Bak (december 22. – január 20.)

Igen jelentős változások ideje ez, rengeteg a kihívás és a veszély. Most szorgalomra, kitartásra és türelemre van szükség, de ezek az ön erényei, hozza ki magából őket ezekben a nehéz időkben. A Jupiter segítséget nyújt, ez pedig a testvére, rokona vagy szomszédja közreműködésével érhető el, de az utazás, az információk és a média segítségét is vegye figyelembe. Családi helyzete vagy otthona javítása kiborítja önt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Lelki nyomás alatt lesz, egyedül anyagi biztonsága okoz önnek örömet. Nagyon ügyeljen a közlekedésben, jó, ha csak némi rendőri bírság formájában nyilatkozik meg e fényszög, óvakodjon a balesetektől, akár gyalogosként is. Szavaira is ügyeljen, s kerülje a vitát környezetével. Bizonyos utazások elmaradnak, gyermekével pedig egyes fontos dolgokat újratárgyalnak majd.

Halak (február 20. – március 20.)

Az ön bolygója a legjobb helyen van most, ön a saját titkos álomvilágában él, tele pozitív elképzelésekkel, föltöltődik hittel, kozmikus sugarakkal és vidámsággal. Van olyan barátja, aki támogatja önben ezt a hitet, ám némelyik barátja megsínyli ezt az időt. A munka jót hoz, pozitív elképzelései is vannak önnek, párkapcsolata is sikert hoz, csak a pénzzel lesznek gondjai.