2024. március 29., péntek

Megkezdődnek a funkcionális próbák

A Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalat értesíti a felhasználókat, hogy október elsején megkezdik a távfűtőrendszer funkcionális próbáinak elvégzését.
A közvállalat értesítése szerint október 11-éig a település minden részében elvégzik a próbákat, amelyek magukba foglalják a hőenergia előállítását, szállítását, és alacsonyabb nyomáson a felhasználókhoz való eljuttatását is. Ezen próbákkal mind az előállító-, mind pedig az ellátórendszert letesztelik a fűtési időszak kezdetéig.

A rendszer funkcionális próbáit fázisokban végzik el, és mindegyik fázisban egy-egy technológiai egység próbája történik meg a nap adott szakaszában. Arra kérik a felhasználóikat, hogy amennyiben otthonukban nem észlelik ezen próbákat, ne jelentsék azonnal hibaként a diszpécserszolgálatnál. A fogyasztók számára ezen próbák lehetőséget nyújtanak arra, hogy maguk is átvizsgálják a saját belső rendszerüket, hogy meggyőződjenek annak állapotáról és működőképességéről. Amennyiben a felhasználók a víz csöpögését veszik észre, azonnal jelentsék a Távfűtőművek diszpécserszolgálatának a 024/548-383-as telefonszámon.