2024. április 25., csütörtök

Haj musical Petrőcön

Ízelítő a mozik és a színházak e heti kínálatából

Az Újvidéki Színház és az Ifjúsági Színház közös színészgárdája a héten több vendégjátékon fog szerepelni, már holnap 19 órakor mutatják be Petrőcön a Haj című alkotást Telihay Péter rendezésében.

Az előadás szombaton és vasárnap szintén 19 órakor tekinthető meg az Ifjúsági Színházban. Jegyek az Újvidéki Színház pénztáránál válthatók ma, illetve pénteken 10 és 13 óra között, valamint holnap 14-től 18 óráig, emellett az előadás kezdete előtt egy órával is válthatók jegyek. A Szerb Nemzeti Színházban ma 20 órakor mutatják be a Čipka balettelőadást Maša Kolar rendezésében, amelyet a rijekai, fiumei Horvát Nemzeti Színház balettcsoportja mutat be. A program szerint szombaton 20 órakor az Újvidéki Vásár udvarában tartják a Rock opera – Show must go on című előadás, amelyen az újvidéki Big Band együttes és a Szerb Nemzeti Színház kórusa közösen lép fel, Fedor Vrtačnik vezényel.

Az Arena Cineplexx mozi e heti programjában a legújabb filmínyencségek közül válogathatunk. Vászonra kerül a Mulan, a Téboly, a Hófehérke és a hét törpe, a Miután összecsaptunk, a Nagypapa hadművelet, Sabertooth kapitány és a mágikus gyémánt, 10 nap anyu nélkül, Az új mutánsok és a Tenet című alkotás. A Promenada Cineplexx moziban a felsoroltak mellett látható lesz még a Staten Island királya, a Még mindig hiszek, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk című filmek, valamint a legkisebbek számára a Sonic a sündisznó és az Előre című animációs filmek is.