2024. március 29., péntek
KÜLFÖLDI LABDARÚGÁS

Jól kezdett Pirlo

Győzelemmel debütált a Juventus kispadján a klub korábbi legendás játékosa, Andrea Pirlo. A Zebrák vasárnap este 3:0-ra nyertek a Sampdoria ellen. A torinói együttes a játék minden elemében felülmúlta a vendégeket, de a találatokhoz az ellenfél védőinek kabaréba illő hibái is kellettek.

Spanyolországban a címvédő nem rajtolt ekkora lendülettel: Zidane legénysége gól nélküli döntetlent játszott a Sociedad otthonában. A királyiak szezon eleji formája csak a mezőnyfölény kialakítására volt elég. A habfehéreknél Ødegaard hosszú kölcsönből tért vissza, és egészen pontosan 1947 nap telt el azóta, hogy újra a kezdő tizenegybe került a fővárosiaknál, erre legutóbb 2015-ben a Getafe ellen volt példa.

Angol bajnokság, a 2. forduló: Leicester–Burnley 4:2. Az élcsoport: Leicester, Everton, Arsenal, Liverpool és Crystal Palace 6 pont stb. Francia bajnokság, a 4. forduló: Marseille–Lille 1:1. Az élcsoport: St.-Étienne és Rennes 10, Montpellier és Lens 9 pont stb.

Német bajnokság, az 1. forduló: Wolfsburg–Leverkusen 0:0.

Olasz bajnokság, az 1. forduló: Sassuolo–Cagliari 1:1, Juventus–Sampdoria 3:0.

Spanyol bajnokság, a 3. forduló: Betis–Valladolid 2:0, Granada–Alavés 2:1, Sociedad–Real Madrid 0:0. Az élcsoport: Granada és Betis 6, Villarreal és Celta 4 pont stb.

Szerb Szuperliga, a 8. forduló: Zlatibor–Partizan 0:1, Crvena zvezda–Voždovac 6:0. Az élcsoport: C. zvezda 24, Partizan 18, Vojvodina 17 pont stb.

BAJNOKOK LIGÁJA

Egy lépésre a csoportkör

Ma este a Krasznodar–PAOK, Makkabi Tel-Aviv–Salzburg és Slavia–Midtjylland párharcokkal elkezdődik a BL-selejtező rájátszása. A találkozókat zárt kapuk mögött játsszák, de ebben a körben már oda-vissza vágós rendszert alkalmaznak. A Ferencváros holnap lép pályára Norvégiában.