2024. március 29., péntek

A nap, amikor betiltották a szerelmet

A Nagy Testvér mindent lát! Nem is csoda, hisz maguk akarjuk a számtalan mobiltelefont, az octa-core-os meghajtású készüléket és a szerverláncok egyre vastagszanak. Észre se vetted a kamerát a laptopodon?

Miért?

Így ellenőrízhetőek lettünk mindannyian, és jószántunkból adjuk le adatainkat. A nap úgy jött el, mint a többi, mint a tolvaj, maszkban. Már bevezették a virtuális pénzt, és miután kizárták az érintkezést legközelebbi családtagjainkkal is, a full-no-contact köszöntött ránk.

Nincs testi szerelem, aki nem engedelmeskedik a codex durexnek, (évi négy kéjelgés volt lett megengedett), halálbüntetéssel sújtották. Az ilyen kapcsolatokból született gyerekeket szervkereskedelemre használták fel.

A Codex Alimentarius pedig – mint tudjuk, behozta azt, hogy minden föld csakis génmanipulált vetőmaggall lett bevethető.

Szabadságjogainktól lassanként fosztottak meg. Hol volt már ez a mai emberszerűség az Egyesült Államok valamikori sovereign-jeitől. Saját maga szuverén urától. A Federal Reserve régen vette át a hatalmat, de a terv sok éven át folytatódott. Az Egyesült Államoknak mindössze két elnöke nem volt szabadkőműves: John F, és Robert F. Kennedy… Tudjuk, hogy jártak. Ahogyan Martin Luther King és Malcolm X is.

Kicsiny kezeim bűnbánón emelem az égnek.

Miért?

Istenem, vagy valahol?

A Gépek új emberpopulációt klónoznak, engedelmest és munkabírót… vagy csak elemek leszünk a Mátrix gépezetében?

Mindegy, ez az emberiség és emberség alkonya. Végünk, eljött a vég.

Kis nyelv, kevés követő, kis közösség, kis ország, nagy vírus. Figyeli valaki? Á, semmi baj. Úgysem jut el a nagyközönséghez, sem a nagyjátékosokhoz.

Béke porainkra.