2024. április 20., szombat
HOROSZKÓP

Szeptemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

A hónap legfontosabb eseménye a Szaturnusz és a Mars kivételesen rossz fényszöge, mely mindenkit érint, akinek e két bolygó rossz fényszögben áll a horoszkópjában, ezenkívül a Kos és a Bak szülötteit is érinti, s azokat, akiknek az aljegyük ezekben a jegyekben van. Ajánlatos a türelem mellett a védelmi amulett is.

Kos (március 21. – április 20.)

Sajnos egész hónapban kemény küzdelem vár önre, de olyan, hogy ez a harc önt is kimeríti, akinek óriási energiája van. A gátlások nemhogy nem szűnnek, hanem gyarapodnak. Olyasmi is előjön, amit már rég befejezettnek könyvelt el. Ez a harc kiterjed a nyílt ellenségekre, a vetélytársakra, a házastársra, az üzleti partnereire, mindezek pénzére. Nagy veszéllyel jár e harc, csak a türelem, a nyugalom, a meditáció és a védőamulettek segítenek.

Bika (április 21. – május 20.)

Ez az ön szerencsés hónapja, főleg szeptember nyolcadikán használja ki a szerencsés csillagállást, ekkor tegyen lépéseket céljai felé. A hónap legeleje és közepe a szavakkal, az utazásokkal, iratokkal kapcsolatban hozhatnak kellemetlenséget, esetleg a családdal és a rokonok állásfoglalásaival nem egyezik az öné. A szerelemben és a gyerekekkel viszont nagyon jól meglesz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Önre is ki fog hatni ez a nehéz fényszög, problémákat a barátokkal kapcsolatban várhat. Lehet ez az ő elvesztésük, betegségük, lehet ez összetűzés, bármi, ami rossz. Váratlan események más téren is nehézséghez vezetnek. Családdal, ingatlanokkal, lakással kapcsolatban boldogságra számíthat.

Rák (június 22. – július 22.)

A hónap elején, ötödikéig, érzelmi problémák gyötrik önt, aggódik szerettei, párja, karrierje miatt. Komoly párkapcsolati bajba keveredhet, céljait nem tudja most elérni, s nehogy konfliktusba keveredjen feletteseivel, mert annak nem lesz jó vége. Örömöt csak a barátai szereznek, legyen kapcsolatban velük nyolcadikán.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A hónap közepe hoz önnek problémát, az egészség terén is nehézségei lehetnek, s nem élvezheti az életet. Sem külföld, sem a törvény nem hoz sok vigaszt, nehéz álmai lesznek mostanában, ott sem talál menedéket. Nyolcadikán viszont a karrierjében nagy lépést tehet, használja ki ezt a napot!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ön a legszerencsésebb ebben a hónapban! A sok szorgalom végre elnyeri a jutalmát. Főleg a hónap első fele hoz sikert. Kerülje most a kockázatokat, ne menjen nyaralni, ne ellenkezzen most a gyerekeivel, ne menjen most műtétre. Ha ezt betartja, akkor élvezheti ezt a hónapot.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Önt 17-e körül éri a rossz fényszög, főleg a közlekedésre, a balesetveszélyre, a meggondolatlan szavakra és a vásárlásokra ügyeljen majd akkor. A közös munka végzése összetűzéseket hozhat a párjával kapcsolatban. Kiadásait sikeresen csökkentheti ebben a hónapban.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Elsősorban a közlekedéssel kapcsolatban legyen óvatos. Ne keveredjen vitákba a munkahelyén. Veszély fenyegeti jószágait vagy önt állatok, kóbor kutyák miatt. Egészségi állapota nem lesz kedvező, legyen igen óvatos. Baráti köre az, aki örömöt és vigaszt nyújt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A munka terén igen jól fog alakulni minden, ám a pénzügyekkel legyen óvatos. A szerelemmel kapcsolatban bonyodalmakra számíthat, ha vannak gyerekei, sok kiadása lesz önnek miattuk. Kerülje most a kockázatos befektetéseket és a szórakozóhelyeket is.

Bak (december 22. – január 20.)

Sajnos most éri el a csúcspontot mindaz, amit az ön bolygója, a Szaturnusz hoz. Régi problémák jelennek meg, gátlások több téren, ingatlannal, otthonnal, családdal, pénzzel. Legyen jó stratégiája, legyen kitartása, türelme, vesse be tapasztalatát, bölcsességét. Ha eddig jól cselekedett, akkor a mostani nehézségek egy utolsó próba, szabjon ön határokat magának, s utána jön majd a jutalom. Ám ha nem mutatott eddig elég felelősséget, szorgalmat, esetleg rosszakat tett, akkor most, mint a bumeráng, visszatér az, amit elvetett, kamatostul, erőteljesen. Forduljon segítségért, mindig van valamilyen megoldás. A párjára is számíthat ebben az időben, e téren meglesz a pártfogás.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Hacsak lehet, kerülje a kórházakat, a sötét és zárt helyeket. Legyen nagyon óvatos a közlekedésben, s válogassa meg a szavait. Családi viszályok ideje ez, de legyen óvatos a szomszédokkal is, ne keveredjen vitába velük. Jól teszi, ha otthona szépítésére szánja rá magát. A pénzzel, vagyonnal, segéllyel kapcsolatban sikerre számíthat.

Halak (február 20. – március 20.)

A pénzzel és a barátokkal kapcsolatban nem lesz sikere, sőt komoly bonyodalmakba is keveredhet, semmilyen kölcsönt most ne adjon és ne is kérjen. A párkapcsolat jól alakul most, utazásra is jó az idő, kivéve a hónap közepét. A munkával és állatokkal, jószággal kapcsolatban siker várható.