2024. március 29., péntek
NAGYBECSKEREK

Gondoskodnak a félárván maradt kislányról

A nagybecskereki Baglyas lakótelepen történt tragédia után Zoran Đorđević munkaügyi, foglalkoztatási és szociálpolitikai miniszter elrendelte, hogy az ötéves gyermek haladéktalanul kapjon megfelelő segítséget.

(Illusztráció: pixabay.com)

(Illusztráció: pixabay.com)

A miniszter tájékoztatást kért az esetről a Tartományi Szociálpolitikai, Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárságtól. Ezt követően bejelentették, hogy a gyermek biztonságban van, és megfelelően gondoskodnak róla.

– A család korábban nem szerepelt a Szociális Központ nyilvántartásában, de ez nem jelenti azt, hogy nem veszünk részt az eljárásban. Elrendeltem, hogy a gyermek azonnal kapjon megfelelő segítséget. Személyesen veszek részt annak érdekében, hogy a lehető legjobb gondoskodásban részesüljön – írta Zoran Đorđević a Tanjug hírügynökségnek adott nyilatkozatában.

A nagybecskereki rendőrség illetékesei gyilkosság gyanújával letartóztatták a 41 éves S. M.-t. A gyanú szerint az asszony kedden reggel kislányuk szeme láttára késelte meg 39 éves férjét, aki a nagybecskereki kórház sürgősségi osztályán belehalt sérüléseibe.