2024. április 25., csütörtök

Topolyai hírek

Ma kiállításmegnyitó

A topolyai község amatőr képzőművészeinek 4. községi szemléjére beérkezett alkotásokból készült kiállítást ma 18 órakor nyitják meg a Művelődési Ház kiállítótermében. Az alkotásokat Zsáki István festőművész méltatja. A kiállítás szeptember 14-ig lesz megtekinthető.

Véradás

Egyhónapos szünet után folytatódnak az önkéntes véradási akciók Topolya községben. A Vöröskereszt Topolyai Községi Szervezete szeptember 8-án, kedden a bácskossuthfalvi és krivajai önkénteseket várja véradásra. Ezután, a következő akcióra november 5-én kerül majd sor Topolyán, az első csoport véradói számára.

Áramszünet

Az áramelosztó topolyai részlegének értesítése szerint a hálózaton végzendő javítási munkálatok miatt ma 9-től 11 óráig áramszünet várható Topolyán a Virág utca egy részén, a Liszt Ferenc, a Tolsztoj utcában, az Ifjúság utca elején és a Fő utca 19-es számától az 55-ig. Ugyanezen a napon 11.30 és 13.30 között Topolyán a Sinkovics József, az Ady Endre, a Rózsa és a Svetozar Miletić utcában számíthatnak áramkimaradásra a polgárok. Emellett ma 8.30-tól 13.30-ig Emušić területén, 9-től 11 óráig pedig Dubokán várható áramszünet.