2024. április 25., csütörtök

Lakások csak a biztonsági szolgálatok tagjainak

Meghirdették a biztonsági szolgálatok tagjainak fenntartott még hátramaradt 1424 lakás eladását. A tömbházakat az Újtelepen építik, a Stepa vajda sugárúttól északra, az egykori Jugovićevo kaszárnya helyén – írja a 021.rs hírportál.

A hirdetésekben 548 lakást ajánlanak a D, Z és K épületekben, valamint 438-at a Ž, L és J, illetve ugyanannyit a G, Đ és E tömbházakban. Az 500 euró négyzetméterenkénti áron ajánlott lakásokat egyedül a katonaság, a rendőrség, a biztonsági és hírszerzési ügynökség, a védelmi minisztérium, a belügyminisztérium és más biztonsági szolgálat tagjai vásárolhatják meg. A lakások megvásárlására jelentkezni október 6-án 12 órától egészen október 8-án 12 óráig lehet a www.ssb-srbija.rs internetes oldalon. A jelentkezések után a biztonsági szolgálatok tagjait október 23-án fogják behívni az STV Dunav és az STV Tisa vállalatok irodáiba, amelyek a Lázár cár sugárút 3. szám alatt találhatóak.

Az A, B és V épületekben lévő 548 lakást már hónapokkal ezelőtt meghirdették, mivel azokat 2019 augusztusában kezdték építeni. A többi épületet a tél folyamán kezdték kiépíteni és várhatóan 2022 végéig be is fejezik. Az 1972 lakás munkálatainak értéke több mint 7,5 milliárd dinár, a helyi önkormányzat befektetése nélkül.