2024. április 26., péntek

Hetedikes könyvek a Tankönyvkatalógusban!

Pénteken jelent meg az oktatási minisztérium honlapján a Tankönyvkatalógus második bővítése, amely tartalmazza a jóváhagyott biológia, matematika, magyar nyelv és informatika tantárgyak 7. osztályos, újonnan jóváhagyott tankönyveit.

Elérhető a minisztérium honlapján: http://www.mpn.gov.rs, a druga dopuna kataloga na jezicima nacionalnih manjina címszó alatt (Az alábbi linken érhető el: http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2020/08/DRUGA-DOPUNA-KATALOGA-NA-JNM-2020-21.pdf .)

Mint Vicsek Annamária, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője, eddigi oktatási államtitkár Facebook-oldalán emlékeztet rá: kora tavasszal már megjelent a 2020/21-es tanévre jóváhagyott tankönyvek katalógusa, majd július folyamán ennek az első bővítése, amely 16 magyar nyelvű tankönyvet tartalmazott.

– Óriási köszönet illeti azt a csapatot, amely lehetővé tette, hogy szeptember elsejétől az új tantervek szerinti tankönyvek álljanak a tanulók és tanárok rendelkezésére. Az utólag jóváhagyott tankönyvek még a nyomdában vannak, napok kérdése, hogy a kezünkbe vehessük – áll Vicsek Annamária bejegyzésében.