2024. március 28., csütörtök
BAJNOKOK LIGÁJA

Tomane továbbfejelte a Zvezdát

Nehezen, minimális győzelmet aratva jutott tovább a BL selejtezőjének 3. fordulójába a Crvena zvezda. A piros-fehérek zárt kapuk mögött játszottak az albán Tiranával.

A találkozó egyetlen gólját Tomane szerezte, aki egy bal oldali szögletnél ugrott a legmagasabbra, és a hazaiak hálójába fejelt. A szerb bajnok csupán ötször veszélyeztette a Tirana kapuját, s mindössze két kaput eltaláló lövést produkált a gárda. Az együttes legjobb játékosának a csapatkapitány és kapus, Milan Borjan tekinthető, aki kulcspillanatokban mentette meg a Zvezdát a góltól. Az este másik mérkőzésén a PAOK 3:1-gyel kiütötte a Beşiktaşt, a görögök győzelme pedig még nagyobb is lehetett volna, ám Akpom elhibázta a hazaiak javára ítélt büntetőt. A BL-selejtező harmadik körének sorsolását hétfőn tartják.

BL-selejtező, 2. kör: Tirana–Crvena zvezda 0:1, PAOK–Beşiktaş 3:1.

NŐI BL

A Barca Femení is kiesett

A női BL elődöntőjében a német Wolfsburg érvényesítette a papírformát, és 1:0 arányba felülmúlta a Barcelona együttesét. A németek az előző körbeli, Glasgow elleni 9:1-es diadal után most alaposan megszenvedtek a tavalyi döntős katalán együttessel. A meccsen egyébként Kulcsár Katalin személyében magyar játékvezető bíráskodott. A női BL döntőjét augusztus 30-án, vasárnap rendezik Bilbaóban.

Női BL, elődöntő: Wolfsburg–Barcelona 1:0.