2024. április 25., csütörtök
SZUPERLIGA

Két év után hazai vereség

A TSC-t a Metalac győzte le Zentán

Zenta: TSC–Metalac 2:3 (0:1)

Városi stadion, vezette: Jovanović (Belgrád). Gólszerzők: Tomanović a 67., Lukić a 70., illetve Katanić a 16., a 60. és a 75. percben.

TSC: Filipović, Varga, Antonić, Babić, Petrović (Dostanić, 86.), Tomanović, Stanojev (Duronjić, 46.), Banjac (Milićević, 61.), Zec, Lukić, Szilágyi.

Metalac: Puletić, Vlalukin, Vasiljević, Vranjanin, Antonijević (Pecelj, 76.), Jokić (Gočanin, 83.), Rogač, Maksimović, Desančić (Grbović, 83.), Popović (Đurić, 62.), Katanić.

Két év és három nap után szenvedett vereséget hazai pályán, a zentai erődben a topolyai TSC csapata. Szabó Zoltán együttese pénteken este a Gornji Milanovac-i Metalac együttesét fogadta a városi stadionban. A vendégek tetszetős játékkal már az első félidőben megszerezték a vezetést Katanić révén, aki a szünet után a 60. percben duplázott. A TSC ezután gyors feltámadást produkált: Tomanović a 67. minutumban szépített, majd Lukić pár pillanattal később egy távoli lövéssel már egalizált. A meccs legjobbja, Katanić azonban nem állt meg kettőnél, a 75. percben már mesterhármast jegyzett, s kialakította a 3:2-es végeredményt.