2024. április 25., csütörtök

Két felújított kosárlabdapálya

Két felújított, tartánborítású kosárlabdapályát adtak át csütörtökön városunkban, az egyiket a kisbajmoki helyi közösségben, a másikat a Kizur István Általános Iskola udvarán – írja a Subotica.com hírportál.

A kisbajmoki Foča utcában található játszótér kosárlabdapályáját 2,2 millió dinárból újították fel. A felújításra a pénzeszközöket a városi költségvetésből biztosították.

A Kizur István Általános Iskola udvarában található kosárlabdapálya korábban rossz állapotban volt, ezért a tartományi sport- és ifjúságügyi titkárság és Szabadka Város közösen 1 millió dinár értékben felújíttatta.

Az iskolában megtartott átadón Nemanja Simović, a szabadkai Városi Tanács sport- és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja a sajtó képviselőinek elmondta, hogy az oktatási intézmény udvarában ez a harmadik pálya, amelyet felújítottak. Hozzátette, hogy a felújítás mellett az Útgazdálkodási, Várostervezési és Útügyi Közvállalat új aszfaltburkolattal látta el az iskolába vezető utcát. Predrag Radivojević, a közvállalat igazgatója arról adott tájékoztatást, hogy 500 négyzetméter tartánborítást fektettek le, valamint lecserélték a kosárlabdapalánkot és a padokat is.