2024. március 28., csütörtök
SZUPERLIGA

Döntetlen a negyedik fordulóban

Palánka: Bácska–TSC 1:1 (0:1)

Slavko Maletin Stadion, vezette: Milanović (Ćuprija). Gólszerzők: Žakula az 52., illetve Lukić a 43. percben.

Bácska: Milojević, Jovanović, Klisura, Škorić, Đorđević, Zdravković, Mijatović, Pantić (Krčmarević, 46.), Zličić (Paradina, 90.), Velemir (Ratković, 70.), Žakula (Eskić, 80.).

TSC: Filipović, Varga, Skopljak (Petrović, 61.), Ponjević, Balázs (Antonić, 54.), Tomanović, Zec, Tumbasević (Banjac, 90.), Stanojev (Duronjić, 54.), Lukić, Szilágyi.

Továbbra is veretlen a topolyai TSC a Szuperliga 2020/2021-es szezonjában, de a palánkai Bácska ellen elért 1:1-es döntetlent csalódásként élhetik meg a kék-fehérek. A meccset jobban kezdték a hazaiak, de a TSC fokozatosan átvette az irányítást: a félidő végén Lukić egy jogosan megítélt büntetőt könyörtelenül bevágott a hálóba. A szünet után a Bácska új erőre kapott, így az 52. percben Žakula egyenlített is. A találkozó feszült hangulatban folytatódott. A 64. minutumban ezúttal a hazaiak jutottak tizenegyeshez, de Filipović bravúrral hárította Krčmarević lövését. Az iram a hajrára sem csökkent. Mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, Szilágyinak is volt nagy helyzete, ám a hármas sípszóig nem változott az eredmény.