2024. április 24., szerda

Kábítószer-kereskedőket vettek őrizetbe Szabadkán

A szabadkai rendőrség egységei őrizetbe vettek négy helybeli férfit, akik a gyanú szerint kábítószert állítottak elő és árusították is.

Az 1996-os születésű S. M., az 1985-ben született S. B., az 1987-es B. E., valamint a huszonkét éves S. S. a gyanú szerint kábítószer jogosulatlan előállítása és forgalmazása bűntettét követte el. A négy férfinál többféle kábítószert, valamint nagy mennyiségű készpénzt találtak, amire feltételezhetően a drogok kereskedelme folytán tettek szert.

A rendőrség egységei az S. M-nél végzett házkutatás során 200 gramm speedet és 70 gramm marihuánát, míg S. B. lakásán 333 gramm marihuánát és 54 darab ecstasy tablettát találtak. A két férfi otthonában egy digitális mérleget is találtak. B. E. lakásán a rendőrség 137 gramm marihuánát, 95 gramm speedet, 166 ecstasy tablettát, hat gramm metamfetamint, valamint kisebb mennyiségű kokaint foglalt le. S. S.-nél 11 gramm kokaint és kisebb mennyiségű ecstasyt találtak.

A csoport tagjai a gyanú szerint Szabadka területén forgalmazták a kábítószereket.

A gyanúsítottakat 48 órás őrizetbe helyezték, és ügyüket ezt követően bűnvádi feljelentés kíséretében a Szabadkai Felső Ügyészséghez továbbítják.