2024. április 25., csütörtök

Sport

A lányoknál román, a fiúknál szlovén diadal

A lányoknál román, a fiúknál szlovén győzelemmel ért véget Szabadkán a 18 éven aluli teniszezők számára szervezett ITF-tenisztorna. A lányok döntőjében román házidöntőt láthatott a közönség, aminek végén Ilinca Sagmar 6:1, 6:3-ra nyert Karina Capuze ellen, míg a fiúk fináléjában a szlovén Gašper Matijašić 6:2, 6:2 arányú győzelmet aratott a kínai Zhu Shixuna felett.

A Chelsea katasztrófája

Kedden este az Arsenal és a Chelsea pótolták a korábbról elhalasztott londoni derbit. A találkozó egyoldalú küzdelmet hozott, az alaphangot Leandro Trossard adta meg az első percekben, majd a másod...
McDaniels oroszlánrészt vállalt Booker megfékezésében (Fotó: Beta/AP)

A Farkasok újra haraptak

Teljesen felborult az a sokak által megfogalmazott papírforma, amit a szakmai fejtegetések és az alapszakasz-mérkőzések előrevetítettek a Minnesota és a Phoenix playoffpárharca kapcsán. A nyugati h...

A lányok nem tréfáltak!

Kedden a tíz negyeddöntőbe jutott szerbiai ökölvívónő lépett szorítóba a Belgrádban zajló Európa-bajnokságon, és óriási sikerként lehet elkönyvelni, hogy nyolcan győztek, így már valamennyien biztosították az érmet. A sort Nagy Varga Krisztina (48 kg) nyitotta meg, aki a magyarországi Szeleczki Lillát verte meg, elődöntős ellenfele pedig az első kiemelt bolgár Aszenova lesz.

Szabadkán az utánpótlás

Szabadkán rendezték meg az országos U13-as és U17-es kötöttfogású bajnokságot, amelyeken 20 klub 101 birkózója, illetve 26 egyesület 102 versenyzője lépett szőnyegre. Szembeötlő, hogy mindkét korcsoportban a zentaiak végeztek a csapatverseny élén, a kisebbeknél a Hercules, a nagyobbaknál a Zenta.