2024. április 23., kedd

Rúzsa Magdi filmen dolgozik

Hamarosan a filmkészítésbe is belekóstol Rúzsa Magdi. Készül ugyanis egy forgatókönyv, amihez köze van az énekesnőnek.

A Nemzeti Filmintézet a napokban tette nyilvánossá egyik pályázatának végeredményét. A Bors figyelt fel a listában egy filmcímre, amelynek forgatókönyvére adtak támogatást, és aminek a címe megegyezik Rúzsa Magdi egyik slágerének címével: Lesz, ahogy lesz. A lap felkereste Rúzsa Magdit, aki ugyan nem árulta el, milyen szerep jut neki a fimkészítésben, de azt elmondta: „ez nem véletlen, a Lesz, ahogy lesz című dalom is egy slágerem, és igen, egy film tervei körvonalazódnak. Jelenleg még csak egy forgatókönyv-fejlesztésről van szó.

Örömmel és reménykedve várjuk, hogy sikerül-e egy nagyon nagy dolgot létrehozni, ami egy lassú folyamat. Jelenleg még a forgatókönyvírók dolgoznak.”

Ennyit mondott az énekesnő, ami nem is meglepő, mert a projekt jelenlegi állásánál ennél többet nem is lehet mondani.

A film egyik producere Radnai Péter, aki a lapnak azt mondta, „Rúzsa Magdi egyértelműen Magyarország legsikeresebb női előadója. Neki van a legtöbb olyan slágere, aminek szerzője vagy társszerzője is. A fiatal női előadók közt egyedülálló módon dupla Aréna-koncerteket tudott csinálni, és a Magdaléna című előadása is a Pesti Színházban megért száz telt házas előadást. Ezek mind-mind Magdi elképesztő népszerűségét jelzik, és akkor még nem beszéltünk a telt házas fesztiválkoncertekről.

Így jött az ötlet, hogy megnézzük egy másik műfajban, hogyan működne Magdi.

A projekt egyelőre itt tart, és valóban készül egy forgatókönyv, ami Magdi dalaira épül.”