2024. április 25., csütörtök

Nišville egy évben kétszer

A nemzetközi jazzfesztivált online és közönséggel is tervezik megtartani

A Nišville Jazzfesztivált a tervezett időpont előtt, augusztus 13-a és 16-a között online formában tartják meg. Több mint 30 programot tartanak meg, köztük színházi előadásokat (Nišville Jazz Teatar), filmvetítéseket (Nišville Movie Summit), performance-okat. A fesztivál fő- és kísérőprogramjában 20 koncert is szerepel.

A rendezvényt közönség nélkül fogják megrendezni. Az érdeklődők számítógépen, tableten és okostelefonon követhetik a Nišville televízió élő közvetítéseit, amelyeket a http://nisville.com/live/ oldalon tekinthetnek meg. A közvetítésekről a szervezők később tájékoztatják a nyilvánosságot. A program hátralevő részét szeptember 17-e és 20-a között tervezik megtartani abban az esetben, ha a járványügyi helyzet és a szerb kormány is engedi. Ebben az esetben a fesztiválra a közönség részvételével, a személyes távolságtartás betartása mellett kerülne sor.

Ha mégsem csillapodna a járványhelyzet, az idei fesztiválra tervezett programokat jövőre, 2021. augusztus 12-e és 15-e között tartanák meg. Azok a látogatók, akik már megvették a belépőjegyeket az idei rendezvényre, az idén szeptemberben tudják kihasználni azokat. Ha nem felel meg valakinek a szeptemberi időpont, jövőre is ki tudja használni a belépőjegyeket.