2024. április 25., csütörtök

Továbbra is zárva a temerini fürdő

Rövidített úton közlekedik a 32-es és a 33-as autóbusz

A helyi válságtörzs a járványhelyzet miatt utasította a fürdőközpontot üzemeltető kommunális közvállalatot, hogy további értesítésig tartsa zárva a medencekomplexumot.

A válságtörzs a járványhelyzet fokozódása miatt július 16-án döntött a fürdő 15 napig tartó bezárásáról. Mivel a helyzet lényegesebben nem javult, döntöttek a korábbi intézkedés meghatározatlan ideig tartó meghosszabbításáról, vagyis az uszoda és a termálfürdő zárva tartásáról. Bár a törzskar az elmúlt napokban más szigorításokat nem foganatosított, a korábbi döntések érvényben maradtak. Ennek értelmében az önkormányzat kéri a kereskedelmi és vendéglátóipari, valamint a más gazdasági tevékenységekkel foglalkozókat, hogy tartsanak be minden intézkedést és ajánlást a COVID–19-járvány terjedésének megelőzése érdekében.

Az önkormányzat közölte, hogy július 31-én befejeződik a temerini Telepen az Újvidéki utcában húzódó 102. számú állami út első szakaszának felújítása, amelyet a Szerbiai Utak Közvállalat végez. Az út mintegy 700 méter hosszú, a Telep végén levő benzinkútnál kezdődik és a volt Csúrogi útig húzódik. A felújítási munkálatok második szakaszát szombaton kezdik el és a munkálatok augusztus 10-éig tartanak. Ez a mintegy 1300 méter hosszú útszakasz a benzinkúttól visszafelé húzódik az Univerexport bevásárlóközpontig. A munkálatok idejére lezárják az Újvidéki utca említett szakaszát.

Az útlezárás miatt augusztus 10-éig a 33-as autóbusz nem fog a Telepig járni. A rövidített útvonalon közlekedő 32-es autóbusz végállomása az egykori Csillag vendéglőnél (most autómosó) lesz, visszafelé Újvidék irányába pedig a főutcai Lukoil benzinkúttal szemben várakozik majd, és onnan indul Újvidékre.