2024. március 28., csütörtök

Nem kapkodnak a férfiak

Csak egy hónap maradt hátra az US Openig és három hét a New Yorkba költöztetett Cincinnatiig, de még kevés hír érkezik arról, hogy ki vállalja a játékot, és ki lép vissza. A férfiaknál csak az tudott, hogy a megműtött Federeren és Fogninin kívül Wawrinka mondta le Cincinnatit, és még Nadal neve is rajta van a benevezési listán, a nőknél viszont több a döntés. A világelső ausztrál Ashleigh Barty például már jelezte, hogy nem megy Amerikába, a japán Oszaka, Muguruza, Ka. Plišková, Kvitová, S. Williams és Kenin viszont hivatalosan is benevezett. Cincinnatiban a híresebbek közül nem indul Halep és Andreescu sem.

BELGRÁD – A kelet-európai bajnokságon, férfiak: Troicki–Zlatanović 6:0, 6:1, Miladinović–Butulija 6:1, 6:3, Popović–Tepavac 5:3 – feladás, Drinić–D. Petrović 6:3, 6:3, nők: Jorović–Malešević 6:4, 6:1, Herdželas–Đaković 6:1, 7:6, Vuković–Vangelova 6:4, 2:1 – félbeszakadt.

WHITE SULPHUR SPRINGS – Az amerikai bemutatón: Fritz–Nakashima 5:4, Johnson–Sock 5:3 Querrey–Paul 5:3, nők: Kenin–Stephens 5:3, Brady–Vandeweghe 5:3, Pera–Puig 5:2.