2024. április 19., péntek

Megverték és lábon lőtték

A rendőrség vasárnap őrizetbe vette a gyanúsítottakat

A belügyminisztérium újvidéki illetékesei erőszakos bűncselekmény és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a 20 éves N. E.-t és 27 éves M. N.-t - áll a minisztérium vasárnapi közleményében.

A gyanú szerint a két férfi pénteken verekedést kezdeményezett Újvidéken a Futaki út közelében. Az incidens során farudakkal vertek meg egy 22 éves férfit, majd lőfegyverrel lábon lőtték. A bűncselekménynek négy elkövetője volt, a rendőrség munkatársai a másik két személyt még nem azonosították. A rendőrség még pénteken elfogta N. E.-t és M. N.-t, akik ellen a 48 órás őrizet lejárta után, bűnvádi feljelentés tettek és az újvidéki felsőfokú ügyészség elé állítanak.

A két férfit egy hamis rendszámú autóban érték tetten, ami miatt okirat-hamisítás gyanúja is fent áll. A sérült férfi lakásán a nyomozók illegális lőfegyvert és lőszert találtak, ezért az áldozat ellen is eljárás indul engedély nélküli lőfegyver birtoklás gyanúja miatt. A rendőrség továbbra is keresi az incidens többi résztvevőjét.