2024. április 16., kedd
Kis Képzőművészeti Szalon, Újvidék

Szigeti Mónika is a kiállítók között

A székvárosban a Pupin sugárút 9. alatti Újvidéki Művelődési Központ Kis Képzőművészeti Szalonjában az érdeklődők augusztus 21-éig megtekinthetik és meg is vásárolhatják a tárlat munkáit.

A kiállító részben alkotásaival bemutatkozik Danijel Babić, Ivana Bjelica, Jasna Gulan Ružić, Sima Gucunski, Dragan Jankov, Bojan Kiridžić, Dragana Kojić, Lazar Marković, Szigeti Mónika, ezenkívül megtekinthető és megvásárolható mintegy ötven alkotó munkája, továbbá az Újvidéki Művelődési Központ irodalmi kiadványai 2009-től.

A Kis Képzőművészeti Szalon munkatársai arra kérik a látogatóikat, hogy vegyenek részt a galéria virtuális közönségének toborzásában. A kiállításon ugyanis nemcsak megtekinthetők a képzőművészeti alkotások, hanem egyesek meg is vásárolhatók, és akkor szelfi is készíthető a kedvenc munkával, ezt követően pedig a fotó feltölthető a @mali_likovni_salonFacebook-oldalon a kommentárokba. Ily módon legalább virtuálisan tömegesen meglátogathatjuk a tárlatot, és támogathatjuk az újvidéki szerzők munkáját.