2024. március 29., péntek

A világhálóra költözik a Summer3p fesztivál

Július 24-e és 26-a között tartják meg a 18. Summer3p elektronikus zenei fesztivált, a járványhelyzetre való tekintettel azonban az idei rendezvényt rendhagyó körülmények között, online rendezik meg – derül ki a fesztivál szervezőinek szerkesztőségünkbe eljuttatott tájékoztatójából. A közönséggel való találkozást, amelynek hagyományosan a Palicsi-tó partján a férfistrand a helyszíne, 2021-re halasztják.

A szervezők a világhálón számos érdekes tartalommal várják az elektronikus zene szerelmeseit. Elérhetővé válik a fesztivál elmúlt tíz évének teljes videóanyaga, akárcsak ismert hazai és külföldi lemezlovasok szettjei. A szervezők előrebocsátották, ha a járványhelyzet megengedi, akkor az év végéig egyes DJ-k élő fellépését is megtartják Palicson, a Summer3p posztfesztivál programjának keretében. Emellett augusztus folyamán négy DJ online fellépését is megszervezik, amelyeket Palics különböző attraktív helyszínein tartanak meg.

A fent említett programokról a közönség további információkat a Summer3p honlapján (www.summer3p.org), valamint Facebook- és Instagram-oldalán találhat.