2024. április 25., csütörtök
KODDE

Kifizetések július 15-éig

Meghosszabbította a 2019/20-as iskolaévre vonatkozó ösztöndíjpályázattal kapcsolatos kifizetések és értesítések határidejét a szabadkai Kosztolányi Dezső Diáksegélyező Egyesület. Mint közleményükben olvasható, egy hónappal, azaz július 15-éig hosszabbították meg a határidőt.

– Az Ösztöndíj Elbíráló Bizottság által felállított rangsor alapján először a Bethlen Gábor Alap pályázatán nyert támogatásból fizették az ösztöndíjakat. Ezután a külföldi ösztöndíjakat utalták át, az iskolaév végén pedig az egyéni támogatóik által összegyűlt adományokat osztják szét a diákok között. Minden egyes diák értesítést fog kapni, azok is, akik nem részesültek támogatásban – áll az értesítésben, amelyben felhívják a figyelmet, hogy az elbíráláskor 50 százalékban a diákok tanulmányi előmenetelét, 50 százalékban pedig a családok anyagi helyzetét tartották szem előtt.

Egyúttal tudatják az érintettekkel, hogy visszatérnek a csaknem 30 éves gyakorlatukhoz, hogy a következő iskolaévre vonatkozó pályázat az iskolaév kezdetén 1 hónapig lesz nyitva. A 2020/2021-es iskolaévre vonatkozó pályázat augusztus 17-én jelenik meg és szeptember 15-én zárul.

Bővebb tájékoztatásért kapcsolatba léphetnek az egyesülettel e-mail-ben is: office@kodde.org.rs –  áll az értesítésben.