2024. március 29., péntek
VÁLASZTÁSOK 2020

Összefogásban az erő

Ma délelőtt a temerini piactéren a Vajdasági Magyar Szövetség és a Vajdasági Magyar Demokrata Párt helyi képviselői kampányrendezvényt tartottak.

Fotó: Fúró Dénes

Fotó: Fúró Dénes

Pásztor Róbert, a közös jelöltlista vezetője hangsúlyozta, hogy a jelöltek az akció során közvetlen kapcsolatba kerülhettek a választópolgárokkal és elmondhatták nekik eddigi eredményeiket és a jövőbeni terveiket is. Emellett meghallgatták a polgárok kéréseit, meglátásait, panaszait.

-Arra kérem a választópolgárokat, hogy egy elv vezérelje őket: saját érdekeiket szem előtt tartva szavazzanak. A vajdasági és a temerini magyar embereknek, ha az az érdekük, hogy továbbra is legyen beiskoláztatási program, ösztöndíj az egyetemistáinknak, magyar nyelvű kollégium Újvidéken, ha fontos az iskoláink és kulturális egyesületeink fennmaradása, akkor nincs más választásuk, mint vasárnap a négyes számot, illetve az önkormányzati listán az ötöst bekarikázni – jelentette ki Pásztor Róbert.

A magyar koalíció jelöltjei: Pásztor Róbert, Csorba Béla, dr. Csorba Csaba, Grísza Mária, Urbán Izabella, Csáki Romina, Ádám István, Győri Orsolya, Kremenović Ökrész Viktor, Illés Róbert, Csordás Tünde, Majoros Izabella.

A Tájházban ma este 20 órai kezdettel művelődési műsorral egybekötött kampányzáró rendezvényt tartanak, amelyen a Szirmai Károly Magyar Művelődési Egyesület tagjai lépnek fel. A szervezők és a pártok képviselői minden helybeli polgárt sok szeretettel várnak.