2024. április 23., kedd

Erős felhozatalt ígér a Green Future!

Augusztus 7-én és 8-án tartják meg a fesztivált az adai strandfürdő területén

Augusztus 7-én és 8-án kerül megrendezésre a Green Future Festival, amelynek az idén is az adai Adica Üdültetési Közvállalat által üzemeltetett strandfürdő ad otthont. A szervezők a korábbi évekhez képest számos változtatást eszközöltek a kialakult helyzet miatt, az viszont nem változik, hogy a rendezvény ezúttal is a színvonalas zenei programokkal és izgalmas kísérőprogramokkal, valamint gazdag látványvilággal és kiváló hangulattal várja a látogatókat.

– Az elmúlt hónapok eseményeire való tekintettel számos rendezvény megtartása került veszélybe, ám örömmel jelentjük, hogy a Green Future a nehézségek ellenére is tovább dübörög – hangsúlyozta Tajti Attila, a fesztivál fő szervezője, aki elmondta, mindent megtettek azért, hogy a kialakult helyzet ellenére se szakadjon meg a már nyolc éve tartó sorozat és a vajdasági fiataloknak a nehézségekkel tarkított tavasz után ismét különleges élményekkel teli nyári időszakot ajándékozzanak.

A fesztivál a járvány következtében kialakult kedvezőtlen gazdasági viszonyok miatt komoly támogatási összegektől esett el, ami miatt az idén egyetlen nagyszínpadon fogják váltani egymást az ismert magyarországi és külföldi előadók. A szervezők emellett nagy hangsúlyt fektetnek a családok kikapcsolódási lehetőségeire is, aminek köszönhetőn a rendezvény mindkét napján olyan zenekarok is fellépnek, amelyeknek produkciói a kicsiket és a nagyokat egyaránt érdekelhetik.

Az már most biztos, hogy a 2020-as Green Future Festival első bejelentett fellépője Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz lesz, és a szervezők rövidesen felfedik a további fellépők kilétét is, a teljes listáért érdemes követni a Green Future-t a Facebookon és az Instagramon is.

A fesztivál azonban nemcsak az éjszakai bulizásról szól majd, a szervezők ugyanis az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is színes nappali programokkal készülnek a résztvevők számára, akik kreatívan, szórakozva tudják majd eltölteni a délutáni órákat.

– A gazdasági helyzet nemcsak a támogatóinkat érintette rosszul, hanem a vendégeinket is. Éppen ezért rájuk is gondoltunk, és a 3000 dináros bérletek árát 2400 dinárban maximalizáljuk, ezzel is segítve a fesztiválra vágyó vendégeinket – mondta Tajti Attila. Hozzátette, mivel a bérletek csak korlátozott számban érhetőek el, előfordulhat, hogy a fesztivál kezdetére már elfogynak, éppen ezért érdemes minél korábban beszerezni a Green Future-bérleteket, amelyekkel ezúttal is ingyenes lesz a kempingezés és a medencehasználat is három napon át.

A napijegyeket a helyszínen 1000 dináros áron vásárolhatják meg a látogatók, a jegyek azonban a bérletekkel ellentétben nem jogosítják fel a tulajdonosukat a medencekomplexum nappali látogatására, illetve az ingyenes kempingezésre sem.