2024. április 25., csütörtök

Vetítések a szabad ég alatt

Kerti moziba várják a fiatalokat és az idősebbeket is

A CK13 Ifjúsági Központ vezetői mindenkit emlékeztetnek arra, hogy tegnaptól négynapos filmvetítési ciklus indult náluk, melynek címe A felcseperedés ideje.

Az Art CK13 moziban négy filmet vetítenek, amelyek a világ minden táján különböző korokban játszódnak, ezeken keresztül a nézők megfigyelhetik a fiatalok felnőtté válásának folyamatát és azt is, hogyan reagálnak közben az őket körülvevő világra. A tegnap esti, több hónapos szünet utáni első vetítés alkalmával az Anyádat is (Y mamá también, 2001) című filmet láthatta a nagyérdemű. A mai vetítés során szintén 21 órakor az Álmodozók (The Dreamers, 2003) című alkotás tekinthető meg. Holnap 21 órakor Florida, a paradicsom (Stranger, than paradise, 1984) című film kerül vászonra, csütörtökön pedig ugyanebben az időben A gyűlölet (La haine, 1995) vetítésével zárul az esemény.

A vetítésekre a CK13 nyári színpadán kerül sor, a szabad ég alatt. Az óvintézkedések miatt csak meghatározott számú közönség lehet jelen, ezért a szervezők kérik az érdeklődőket, hogy idejében jelentkezzenek és foglalják el helyüket. A belépés díjtalan, a szerb nyelvű fordítás biztosított.