2024. április 19., péntek
DIVAT

Ne a ruha legyen a kifogás!

Ha edzésről van szó, akkor szinte bármelyik kényelmes és nagyobb mozgásteret nyújtó ruhaféle megfelelő lehet a számunkra, mégis nagyobb motivációt adnak a sportoláshoz kicsit divatosabb és színpompásabb darabok. Most olyan izgalmas és nagyon szerethető színekkel indul a nyári fitnesztrend, amik könnyedén kiránthatnak bennünket a szürke egyhangúságból. A korábbi írásainkban olvasóink már találkozhattak a pasztell-, a fagyi- és a cukorkaszínek világával, amik a sportruházatban is kacsintgatnak ránk.

Az elasztikus anyagból készült egyszínű ruhák mellett rengeteg mintázat között válogathatunk. Az üzletek polcain fellelhető a színátmenetes, a füstös, a márvány, a virágos, a galaxis mintás és a vibrálóan csíkosak is. A mályva, a pasztellsárga, a babarózsaszín vagy a halvány menta színek nem csak az alsó és a felsőruházatban lelhetőek fel, hanem a lábbelikben is. A kínálatból ezúttal sem hiányozhat a nyár nagy slágere, a hófehér sneaker, ami minden gardrób kötelező alapdarabja.

A fazonok közötti választék végtelen, a sport fajtájától, illetve egyéni igényeinktől függ melyiket választjuk. Azokat javasoljuk, amelyek elegendő mozgást biztosítanak a különböző gyakorlatok elvégzéséhez, nem szorítanak sehol és légáteresztő anyagból készültek.