2024. március 29., péntek

Csapatépítő találkozó a Művésztelepen

A VMSZ Topolya községben is sikeresen megszervezte az önkéntes csoportokat – A párt bízik benne, hogy ismét ők adják Topolya község polgármesterét

A Vajdasági Magyar Szövetség aktivistái részére szerveztek csapatépítő tanácskozást a hétvégén, több helyszínen is.

Topolya községben az összejövetelnek a Művelődési Ház keretében működő Művésztelep adott otthont. A rendezvényen a községbeli tagság mellett jelen volt a VMSZ elnöke, Pásztor István, és a politikai csoportosulás több tisztségviselője. Így Kovács Elvira és Pásztor Bálint alelnökök, köztársasági parlamenti képviselők, valamint Juhász Bálint, az Intéző Bizottság elnöke, a Prosperitati Alapítvány ügyintézője.

Fremond Árpád, a VMSZ alelnöke, a topolyai községi szervezet elnöke a tanácskozással kapcsolatban elmondta, hogy a résztvevőkkel igyekeztek áttekinteni a választás közeledtével aktuálissá vált feladatokat.

– Összegeztük a rendkívüli helyzet jegyében telt elmúlt hetek történéseit, így a Topolyán és a falvakban is sikeresen megszervezett önkénteshálózat munkálkodását. Ennek keretében több száz ember érezte azt, hogy be kell kapcsolódnia az idős, krónikus beteg polgártársaink megsegítésébe. A következő hetek feladatait is kielemeztük – nyilatkozta Fremond, aki a június 21-ei választásokra utalva elmondta, hogy nincs mit szégyellniük, és ennek jegyében igyekeznek lefolytatni az előttünk álló időszak kampányát.

– Topolyán és a község falvaiban az elmúlt években több fejlesztés is beindult. Úgy érzem, minden esélyünk megvan arra, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan az előttünk álló választásokon is jól szerepeljünk, és a VMSZ soraiból kerüljön ki a községi elnök. Az elsődleges célunk, hogy egységesek legyünk, és szeretnénk ennek jegyében megszólítani a polgárokat – hangsúlyozta a VMSZ községi elnöke, aki elmondta azt is, hogy Topolyán és a falvakban több mint 50 aktív tag munkálkodására számíthatnak a választási kampányban.