2024. március 28., csütörtök
HOROSZKÓP

Májusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Ez a hónap a pénzről, az értékekről, a keresetről szól, főleg május első fele. Ezután pedig a rokonság, a rövidebb utazás és az iratok meg gondolatok rendezésén van a sor. Mivel a Vénusz visszafelé fordul, a szerelmi életét kell jól átgondolnia, megbeszélnie. Lesz egy-két szava a főnökéhez is, s ha nem volt eléggé törvénytartó vagy igazságos, akkor most felelősségre lesz vonva.

Bika (április 21. – május 20.)

Feje tetejére állhat az egész világ, ön a jég hátán is boldogulni tud. Az eddigi munkája, tapasztalata, tudása és szorgalma meghozza most is a gyümölcsét. Nem kapkod össze-vissza, nyugodtan, megfontoltan teszi a dolgát, megnyugtatja azokat, akik méltányolják ezt, s ön is biztonságra meg anyagi és lelki megnyugvásra számíthat. Tudja, mit, mikor és hogyan tegyen.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Csalódottsága nem fog sokáig tartani, alkalmazkodik a helyzethez, sőt hasznot is húz belőle. Akadni fog külföldről és a törvénnyel kapcsolatban egy dolog, amely önnek jót hoz, biztonságot, védelmet, hosszú távon pedig sikert. Az unokáival is – ha vannak önnek – jó dolgokra számíthat. Gyerekeivel kapcsolatban csak a hónap legeleje és legvége hoz egy kis konfliktust.

Rák (június 22. – július 22.)

A lelki világa pillanatnyilag nagy segítségére lehet önnek, hallgasson a belső hangra, álmai üzenetére és megérzéseire. Baráti köre most biztonságot, örömöt és büszkeséget hoz önnek. Ők azok, akikhez bármikor segítségért fordulhat, s a mostani időszak az, ami megerősíti e kapcsolatokat. Szerelmi életét gondolja át, a hónap eleje és vége csalódást hoz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Elérkezett az az időszak, amikor partnerével hosszú távú egyezséget hozhat. Egy közös cél elérése alapjait meghozhatják, ám ha ilyesmi már megtörtént a múltban, akkor most van az ideje annak az élvezetére. A munkával kapcsolatban szigorúan tartsa be a törvényeket! Egészségi szempontból rosszat tesz önnek, ha túl engedékeny magával szemben.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Önt most az ideáljai fogják foglalkoztatni, a hit, a külföldi hírek, a karrier. Emellett pedig az unokák, a tanulmányok, a gyerekek és a munka. Tele van energiával, úgy érzi, cselekedni kell, sok időt elpocsékolt, be kell pótolnia. Mivel három bolygó is visszafelé indul, sok tisztázni való van, s akárhogyan is igyekszik, nem halad előre, míg pontot nem tesz a múltra.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Végre befejezheti a hivatalos ügyeit, vagy legalábbis ismét elindíthatja őket, s rendezheti a dolgokat az ingatlanokkal kapcsolatban. Partnere pénze és a segélyek meg az örökség ismét aktuális lesz, s kis idegeskedéssel, elodázásokkal lassan helyreállnak a dolgok. A szórakozás és gyerekek terén gátlások vannak még mindig.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Szerencsésnek mondhatja magát a partnerkapcsolata miatt, ezenkívül ha bárkitől segítséget vagy valamilyen segélyt kér, meg is kapja. Ami a megbeszéléseket illeti, ismét aktuális lesz az, ami a múltban félbeszakadt. Ajánlatos felkeresni olyan helyeket, amelyeken már járt, s rokonainak is nyújtson segítséget, esetleg ön fogadja el tőlük a segítséget.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A közlekedésben és mozgásban gátlást érez még, s könnyen összekap másokkal, ha vitába keveredik, főleg a múlt, a szabályok és a politika miatt. Ne szegje meg a törvényt most, mert biztos elkapják. Annál több szerencséje lesz a párkapcsolatban, sőt ajándékban is részesülhet. A munka és a mindennapi szokások jót hoznak, s egészségi helyzete is javulásnak indul.

Bak (december 22. – január 20.)

A gyerekekkel kapcsolatban kedvező lesz a csillagállás, az megsegítheti őket, s láthatja majd, hogy hosszú távon szépen fognak boldogulni. A szerelemben is sikerre számíthat, úgyszintén a szórakozás, a kockázat és a szerencsejáték terén is. A munkára sem lehet panasza, s egészségével is meg lehet elégedve.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A hónap közepén még gátlást fog érezni, méghozzá az otthonnal, a családdal, a házimunkákkal kapcsolatban. Egyre igyekezne, de a gátlás, az akadály újra és újra megjelenik, s a hónap közepén ezt már nehezen viseli. Gyermeke és szerelme azonban visszahozzák az elveszett életkedvét, s más lesz a világ, mihelyt más szemszögből nézi a dolgokat.

Halak (február 20. – március 20.)

Csalódással vagy félreértéssel kezdődik a hónap, de a rokonoknak és szomszédoknak köszönhetően javul a helyzet. A kommunikáció és a rövidebb utak, az olvasás és a média örömet hoz önnek, és ha valamit venni, esetleg eladni szeretne, végre arra is sor kerül most. A hónap első felében nyugtalan álmok gyötrik. A hónap második felében legyen aktív, mert másképpen idegesség, sérülés és agresszivitás áldozata lehet.