2024. április 25., csütörtök

Hétfőtől ügyfélfogadás

Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége - Cégnyilvántartási Ügynökség

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége falugazdászai 2020. május 11-étől (hétfőtől) újra fogadják az ügyfeleiket minden munkanapon. Az irodában egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat. Az ügyfélfogadás előre megbeszélt időpontokban történik.

A falugazdászok elérhetőségei a szövetség honlapján találhatók: http://www.vgazda.com/?page_id=25.

***

A Cégnyilvántartási Ügynökség (APR) a jövő héttől fogadja az ügyfeleket az ügynökség székhelyén, a belgrádi Brankova utca 25. alatt, valamint az APR szervezeti egységeiben 9-től 15 óráig. Az alkalmazottaknak és az ügyintézőknek be kell tartaniuk a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében elfogadott megelőző intézkedéseket. Korlátozzák az Ügynökség várótermében tartózkodó felek számát, valamint kötelező lesz a maszk viselése, és a szociális távolságtatás tiszteletben tartása.

Hétfőtől az APR helyiségeiben dolgozó postahivatalok is nyitva tartanak. Továbbá folytatódik az Ügynökség levéltárának munkája is. Az Ügynökség információs szolgálata is nyitva lesz a polgárok tájékoztatása érdekében.

A tömeges gyülekezés megakadályozása érdekében a polgárok jogi segítséget továbbra is elektronikus úton kérhetnek a www.apr.gov.rs. weboldalon.

A regisztrációs kérelmeket, a papíralapú kérelmeket és a dokumentumokat továbbra is postai úton lehet elküldeni az Ügynökség belgrádi címére vagy az Ügynökség legközelebbi szervezeti egységének címére. A regisztrációhoz szükséges eljárásokkal és dokumentációval kapcsolatos egyéb információkat és utasításokat az Ügynökség honlapján teszik közzé.