2024. április 24., szerda
ZOMBOR

Tizenegyen szegték meg a hétvégi kijárási tilalmat

Jelenleg nincs koronavírussal fertőzött személy a Fiorano zombori üzemében
(Illusztráció: pixabay.com)

(Illusztráció: pixabay.com)

A szerbiai Belügyminisztérium zombori dolgozóinak az elmúlt hétvégén ismét akadt munkája. Egy személy ellen bűnvádi feljelentést tettek az előírt karantén megszegése miatt. Az illető a kijárási tilalom ideje alatt elhagyta a számára előírt kötelező izolációt.

A rendőrség 11 esetben kényszerült szabálysértési büntetéseket írni azoknak a polgároknak, akik nem tartották magukat az egész országra vonatkozó kijárási tilalom betartásához, vagyis elhagyták a lakásaikat.

Nincs koronavírus a Fioranóban

Nincs fertőzött személy az olasz Calzedonia csoporthoz tartozó Fiorano fehérneműgyár zombori üzemében – tette közzé tegnap Facebook-oldalán a gyár igazgatója.
– Jelenleg nincs koronavírussal fertőzött személy a Fiorano zombori üzemében. Ezt felelősségem teljes tudatában jelentem ki. Az adminisztrációs munkások közül egy személynél diagnosztizálták a SARS-CoV–2 megbetegedést, de az sem most történt. Ő utoljára március 13-án jelent meg a munkahelyén, azóta az otthonában tartózkodik – jelentette ki a internetes megosztásában Aida Delkić igazgatónő.