2024. április 24., szerda

Szerb színész is játszik a világhírű amerikai sorozatban

A rendkívül sikeres és világszerte népszerű Stranger Things sorozat következő évadjában Nikola Đuričko, neves szerb filmszínész is szerepet kapott – adta hírül az N1 szerb hírportál. A színész tavaly költözött ki Los Angelesbe, és most sikerült szerepet kapnia a Netflix internetes tartalomsugárzó egyik legnézettebb sorozatának negyedik évadában.

A színész az egyik internetes rádiónak mindössze annyit mondott szerepéről, hogy a szerződésében foglaltak miatt nem mondhat semmit sem a szerepéről, s még az édesanyjának sem árulhatja el ezt. Annyit azért mégis elmesélt, hogy egy tisztességes közepes szerepről van szó, ami nem is a legnagyobb, de nem is a legkisebb a világon. Szép és markáns szerep, amely tökéletesen megfelel a szenzibilitásának. Đuričko többek között olyan hazai filmekben szerepelt, mint az Utolsó kor Monzában, Vukovár, egy történet, Do koske, Munje, Zona Zamfirova, Ivkova slava, Montevideo, Bog te video és a film második része, valamint játszott a Senke nad Balkanom nagysiketű televíziós sorozatban is. Amerikában szerepet kapott Angelina Jolie A vér és méz földjén, illetve Brad Pitt Z világháború filmjében, a National Geographic zseni tudósokat és feltalálókat bemutató Genius című televíziós sorozatában pedig Szilárd Leó, magyar származású fizikust alakította.

A Stranger Things Netflix sorozat egy képzeletbeli amerikai kisvárosban játszódik, amelynek csendjét egy kisfiú eltűnése zavarja meg, amit további megmagyarázhatatlan események követnek. A Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo és Caleb McLaughlin főszereplésével készült széria negyedik évadja ősszel lesz nézhető az internetes tartalomsugárzón.