2024. március 29., péntek
ÓBECSE

Szemétszállítás és lomtalanítás

A Tiszamente Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft. értesítése szerint a húsvéti ünnepek alatt a kommunális hulladék szállításának a rendje a munkanapokon szokásos ütemterv szerint történik. A III. helyi közösségben a május elsejei ünnepek miatt megváltozik a kommunális hulladék elszállítási ideje, és május 1. (péntek) helyett csütörtökön (április 30-án) kerül rá sor.

Munkában a szemétszállítók (Góbor Béla felvétele)

Munkában a szemétszállítók (Archívum: Góbor Béla felvétele)

Májustól tavaszi munkaidővel, azaz 6 órától 14 óráig szállítják a szemetet. Ugyancsak májusban sor kerül a tavaszi nagy lomtalanításra és a nagydarabos hulladék elszállítására is az alábbiak szerint: Péterrévén május 4-én, Bácsföldváron, Radičevićen, Mileševón és Dreán május 5-én, az I. helyi közösségben május 6-án, a II. helyi közösségben május 7-én, a III. helyi közösségben május 8-án 6 és 18 óra között, a gazdasági objektumoknál és a közterületeken május 9-én 6 és 12 óra között, Pecesoron pedig május 11-én 6 és 18 óra között.

A háztartásban feleslegessé vált dolgokat a ház vagy az épület elé, a szokásos helyre kell kirakni. Minden további információt az alábbi telefonszámokon kaphatnak az érdeklődők: 063/86-52-566 (Jovan Cenc) és 062/88-62-408 (Zvonko Dajević).