2024. március 29., péntek

Április elsejétől csak havi bérlettel utazhatnak a dolgozók

A Subotica-trans Közúti Utasszállító Közvállalat értesíti a munkavállalókat, hogy április elsejétől csak azok vehetik igénybe a közvállalat járatait, akik rendelkeznek havi bérlettel, illetve a munkáltató által kiadott igazolással.

A munkaadóknak a munkavállalók havi bérletének meghosszabbítása érdekében a dolgozók névjegyzékét el kell küldeniük a Subotica-trans e-mail-címére. A névjegyzéknek tartalmaznia kell a munkavállaló személyes adatait, valamint az utazás relációját. Akik eddig nem vették igénybe ezen tömegközlekedési módot, azoknak is lehetőségük van havi bérlet váltására, azzal, hogy a fentebb említett adatok mellett egy fényképet is továbbítani kell a Subotica-trans címére, valamint a bérlet kidolgozásához szükséges egyszeri 400 dináros összeget. A havi bérletek kidolgozását követően a munkáltató által felhatalmazott személy válthatja ki azokat.

(Gergely Árpád archív felvétele)

(Gergely Árpád archív felvétele)

A bérleti díjak, valamint a bérletek elkészítésének költségeit elektronikus úton kell befizetni.

A Subotica-trans e-mail-címe: stanica@sutrans.rs.

A Szabadkai Közkórház, a Szabadkai Egészségház, a Kolevka és a Szabadkai Gerontológiai Központ dolgozóinak az autóbuszba való felszállás alkalmával elegendő felmutatniuk a licencüket, illetve a munkaadó igazolását.

Autóbuszjegy vásárlására a járművezetőnél a továbbiakig nincs lehetőség.

Az utasszállítás a városi és a peremvárosi járatokon a korábban meghatározott menetrend szerint történik. Vasárnap nincs szervezett utasszállítás a munkavállalók részére.

Bővebb információ a Subotica-trans weboldalán, a www.sutrans.rs címen található.