2024. április 20., szombat

EXIT TV esténként

Az EXIT fesztivál csapata a napokban fokozta online aktivitását annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási tilalom ellenére a fiataloknak színvonalas szórakozást biztosítsanak.

Az elmúlt napokban tízezrek követték az EXIT TV internetes adását, amelynek keretében olyan koncerteket sugároznak, amelyek eddig nem voltak láthatóak. Az EXIT-csapat szervezésében minden este 20 óra 20 perckor kezdődnek a koncertek.

Az online adásban a világ leghíresebb zenei előadói, együttesek, DJ-ek fellépése kerül műsorra.

Ezenkívül az idősebb polgárok támogatása céljából az EXIT-csapat megszervezte a Szívvel a szomszédnak elnevezésű önkéntes akciót, amelynek keretében fiatal önkéntesek beszerzéseket vállalnak az idősek számára – olvasható a Dnevnik napilap honlapján. Élelmiszert, gyümölcsöt és gyógyszert vásárolnak a nyugdíjasoknak, leviszik a szemetet stb.

-Az EXIT TV csütörtökön este indult a Faithless együttes legendás koncertjével, amelyet mostanáig még nem láthattak sugárzásban a nézők. A Faithless együttes iránt óriási az érdeklődés, amióta 2015-ben felléptek az EXIT-en – olvasható az EXIT-csapat közleményében.

Pénteken szintén olyan koncert került az EXIT TV nézői elé, amelyet még nem sugároztak sehol a világon: a Dub FX fellépése, amelyre nagyon sokan voltak kíváncsiak. Vasárnap újabb világpremier következett, a Bastille együttes 2016-os koncertjét nézhették meg az érdeklődők. Tegnap este a Satorija 2019-es fellépését láthatták a nézők.

Az EXIT TV esti koncertjei mellett több mint 1000 órányi koncert és interjú áll rendelkezésére a látogatóknak a következő címen: https://www.youtube.com/channel/UCa_xJKsllwjLgZ1qkm1aW7g