2024. április 24., szerda

Fertőtlenítés

A Komgrad Közvállalat a hétvégén elvégezte a közterek és a középületek bejáratának fertőtlenítését.

A közvállalat számára a helyi önkormányzat két darab erre a célra használt permetezőt vásárolt, valamint fertőtlenítőszert, felszerelést biztosított a munkát végző dolgozóknak. A városközpontban a tereket, padokat is lefújták. A lakosságtól kérik, hogy ahogyan az idősebb korú lakosságra, úgy a fiatalokra, gyerekekre is vigyázzunk. Kérik a szülőket, hogy a játszótereket határozatlan ideig kerüljék.

A Komgrad értesíti a 65 évnél idősebb felhasználóit, valamint azokat, akik nem tartózkodnak az országban, hogy a kommunális számláik befizetését elhalaszthatják, amíg a rendkívüli állapot fennáll. A késésekre nem fognak kamatot felszámolni. Ebben az időszakban nem fizettetik meg a tartozásokat sem végrehajtókon keresztül. A szemétszállítási munkarend a megszokottól nem tér el. A helyzetre való tekintettel arra kérik a polgárokat, hogy válasszák az elektonikus úton történő befizetéseket, a reklámciókat pedig a 712-510-es telefonszámon, vagy a komgrad@stcable.rs e-mail-címen jelentsék.

A közvállalat felhívja a lakosság figyelmét, hogy amíg tart a rendkívüli állapot, a temetéseken csak a legközelebbi családtagok vehetnek részt. Mindennemű testi érintkezést, kezelést, ölelést is kerülni kell. A temetőben lévő zárt helyiségek használata is szünetel, kivéve a ravatalozót.