2024. április 25., csütörtök

Hold–Nap sorsfordító szertartás

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Kedves tanácsadó, régóta szerettem volna már jelentkezni, és most úgy érzem, itt a végső ideje. Sok problémám van, s ezért a kívánságom is sok.

Azt fontolgattam, hogy mi is lenne jó a számomra, mit rendeljek, szerintem sok minden kellene. Ám mégsem rendelhetek tíz kristályt meg tíz angyalpecsétet, mert tíz kívánságom van, hiszen nem hordhatok annyit a zsebemben meg táskámban, valami más megoldás kell. Biztos van rajtam negatív energia is, a fajtája is biztos többféle, mivel voltak problémák a családban is, van ellenségem is, van irigyem is, volt haláleset is, amit még nem dolgoztam fel, sokat járok negatív helyekre, mint amilyen az orvosi rendelő, kórház, temető, s a párkapcsolatom is igen döcögős. Anyám beteg, a gyerekek nem boldogulnak, a ház pedig javításért epedezik. Soroljam még?

– Kedves hölgyem, ha ezek valós problémák, önnek tényleg már régebben kellett volna jelentkeznie, hiszen dolgozni kell egy-egy problémán. Jól tudom, hogy milyen az, amikor nincs olyan életterület, amelyen rendesen működne valami. Az a jó hírem, hogy ekkor is van kiút, csak sokkal több türelemre és plusz szorgalomra van szükség.

– Jaj, szorgalmas vagyok, hisz dolgozom a munkahelyen, otthon is, azt sem tudom, hol a fejem...

– Sejtettem, s azt is, hogy majd azt mondja, nincs napi fél órája, amit saját magára szentelne. Hisz ott van minden, ami fontosabb, az ön boldogságánál, s mindenki, aki fontosabb önnél. Kötelezettség stb.

– Pontosan. Anyámat is gondoznom kell, főznöm, takarítanom, unokát vigyáznom, s a munkahelyen is helyt állnom. Már belebetegedtem az egészbe, elfáradtam, ráadásul ma még a biciklim is elromlott, pedig azzal rohangálok mindenhova. Azt sem tudom, ki fogja megjavítani, a párom nem sokat hederít rá. Valameddig gyalog kell járjak. Ajjaj, még kevesebb időm lesz.

– Most hallgasson rám egy pillanatra! Próbálja más szemszögből nézni a dolgokat. Keresse meg a rosszban is a jót, s meglátja, hogy sok jó kisülhet belőle. A gyaloglással oldani fogja a feszültséget, ilyen korban már nagyon hasznos és egészséges a gyaloglás. Pár hét, ameddig kimegy önből a feszültség, azután pedig kerékpárra pattanhat ismét, s ha változtat valamit az életében, a kerékpár is jól fog működni. Ön tulajdonképpen jól járt, ha csak a biciklije romlott el, mivel ez már egy intő jel a fentiektől, hogy ne rohangáljon annyit. Gondoljon csak bele, mi lett volna, ha ön sérül meg, s nem rohangálhat sehova? Szerintem az élet akkor is folyik tovább, anyukájára is valaki rá fog nézni, az unoka sem marad felügyelet nélkül, a férje, aki pedig nem mintaférj, aki nem sokat idegeskedik azon, hogy elromlott az ön biciklije, csak nem fog éhen halni, ha ön nem főz neki. Valahogy meglesznek ön nélkül is, önnek pedig lesz ideje átgondolni az életét, de lássa be, hogy az nem a legjobb mód lenne. Ott lenne a fájdalom, az orvosi költségek, jövedelem pedig még ennyi sem lenne. Tehát inkább reagáljon erre az intésre, s szerintem ezzel, hogy jelentkezett, már meg is tette az első lépést. Napi fél órát pedig ki tud szorítani, negyed órával hamarabb kel, s negyed órával később fekszik, s máris megoldotta. Ha ön nem becsüli meg magát, akkor azt mások sem fogják. Ha ön nem értékeli magát, mások sem fogják. Ha ön nem szereti és tiszteli magát eléggé, higgye el, mások sem fogják. Amikor ön figyel saját magára, feltölti magát pozitív energiával, minimum napi egy-két óra hosszat magára szán, megváltoznak ön körül a rezgések, s mások is másképpen viszonyulnak önhöz. Törődjön szeretteivel, de ne vigye túlzásba, ne az ön kárára legyen ez. Vegye ki más is a részét, annyit segítsen, amennyi önnek jólesik, ne annyit, amíg a lábáról le nem esik. A párkapcsolatán is gondolkodjon el. Meg szeretné javítani, el szeretne válni, vagy milyen kapcsolatra vágyik? Mi lenne az, amit a szíve mond, s mit mond az esze? Tanácstalan, vagy tudja, hogy mit akar? Meg kell hoznia a döntést, s az energiák abban is tudnak segíteni, hogy jó döntést hozzon.

– Igaza lehet. Mit javasol a számomra, ugye nem kell tíz kristály?

– Az ön esetében nem. Ha valaki két-három kristályt hord, az még rendben van, de már több nem kell. Az ön esetében egy hatalmas erejű, különleges szertartás lesz a legjobb, mivel nagyon sok a felhalmozódott probléma. Ez a Hold–Nap sorsfordító speciális szertartás. Ehhez szüksége lesz két lyukas bagua tükörre, az egyik a fehér, a másik a fekete keretű. Ezekkel kell megtenni ezt a szertartást, amelyhez a pontos utasítást le fogom írni.

– Egyszerű tükrökkel nem csinálhatom?

– Nem. Vannak rítusok, melyekhez bármilyen tükröt lehet használni, de ez sokkal erősebb módszer, ezt pontosan az utasítás szerint kell megtenni. Először meg kell pecsételni a tükröt, hogy az átvegye az ön rezgéseit, energiáját, s azután dolgozhat csak vele.

– Csak egy rítust kell megtenni?

– Nem. Ezzel a fő rítussal kezdi, azután pedig egyenként csinálja a rítusokat. Fogyó holdnál a fekete keretűvel dolgozik, ekkor távolítunk el minden olyasmit, amit ön nem szeretne többet az életében. Legyen az akár érzelem, akár ellenség, akár fájdalom, probléma, negatív energia. Ezeket egyszóval „manifesztációnak” nevezzük. Egyszerre csak egy manifesztációt tüntetünk el. A legjobb, ha néhány nap, néhány hét, sőt néhány hónap telik el egy-egy manifesztáció eltüntetésénél. Amikor pedig a hold növekszik, akkor a fehér keretű tükörrel dolgozunk, akkor vonzzuk be életünkbe azokat a dolgokat, embereket és tulajdonságokat, amelyeket szeretnénk. Jobb előbb eltávolítani a rosszat, azt, ami nem kell, s utána bevonzani azt, ami kell, mert helyet kell teremtsünk neki. Például, néhány új ruhát szeretne, de ha a szekrénye tele van kihízott és agyonkoptatott ruhákkal, amelyeket nem is visel, akkor nincs helye az újnak. Előbb el kell távolítsa azt, amire már nincs szüksége.

– No ez jó hasonlat. Alig tudom becsukni a szekrényemet a felhalmozott holmiktól, de amikor fel kellene normálisan öltöznöm, nincs egy rongyom sem, amit felhúzhatnék, mert mindegyiknek valami baja van, vagy nem illenek össze. De hát sajnálom kidobni őket, hiszen van, akinek ilyen sincs.

– Ha ön nem veszi már hasznát, csak az útjában áll, más pedig megörülne neki, adja oda a rászorultaknak!

– Ezt meg is teszem. Küldje ezeket a tükröket az utasítással, s rendbe teszem az életemet! A szekrényrendezéssel kezdem. S holnap már negyed órával hamarabb kelek, mert gyalog indulok munkába, de ez most már nem is olyan szörnyű, mint amilyennek tűnt. Most testemet, lelkemet, otthonomat kitisztítom, azután pedig a meditációkkal és gyakorlatokkal bevonzom a sok jót. Örülök, hogy felhívtam önt!