2024. március 29., péntek
ÚJULJON MEG VELÜNK!

Átváltoztatjuk

A Tarka Világ szépségcsapata átváltoztat, de nem megváltoztat. A személyiséghez és testi adottságokhoz mérten, tanácsokkal ellátva hozza ki a legjobbat nyereményjátékunk résztvevőiből. Havonta megjelenő új rovatunkban rámutatunk, milyen csodás eredményeket lehet elérni egy kis önismerettel. Sorozatunkba olyan hölgyek és urak jelentkezését várjuk, akik arra kíváncsiak, mi áll nekik jól.

A jelentkezők frizuráját Talpai Szabolcs fodrász készíti a hajminőség, az arcforma és az egyéni színvilághoz illően. A sminket Šinković Dora sminkes varázsolja fel az alany arckarakterisztikáihoz, a haj, a szem és a bőr színéhez megfelelően. Az átalakítás menetét és végeredményét Birkás Krisztián divatfotós örökíti meg, illetve látja el pózolási tanácsokkal a kiválasztott jelentkezőket. Lackó Varjú Sára stílustanácsadó, a Magyar Szó újságírója új ruhába és cipőbe öltözteti a jelentkezőt, annak egyedi karakteréhez, alakjához és színeihez igazítva. A lábbeliket a Modni Studio butik, a ruhákat pedig a DDG Fashion üzlet biztosítja.

Alanyunk ezúttal a 37 éves Halasi Eunika volt. Eunika három fiú édesanyja, jelenleg a negyedik gyermekével várandós, és épp a szülési szabadságát tölti. Ismerőse biztatására jelentkezett programunkra, mint elmondta, nagyon kritikus saját megjelenésével szemben. Örömét fejezte ki, szavai szerint kedves, jó hangulatú csapat alakította őt át. Miután betoppant az ajtón, gyorsan lencsevégre kaptuk, majd fodrászunk vette őt kezelésbe. Néhány árnyalattal mélyítette hajtincseinek színét. Porcelános bőréhez sokkal jobban áll a barna gesztenyésebb változata, mint a vöröses. Ez után levágta az elhalt és száraz hajvégeket, végül hullámokkal tette izgalmasabbá a hajkoronát. A visszafogott, ugyanakkor glamúros rózsaszínes szemfesték gyönyörűen kiemelte Eunika kékes szemszínét, nem hiába döntött sminkesünk ezen nőies árnyalat mellett.

A vékonyabb ajkakat egy natúr, a szemfestékhez hasonló árnyalattal dúsította fel, így hozta harmóniába az arc részeinek arányait. Eunikának egy sötétkék koktélruhát választottunk, melynek bővebb ujjai, a derekánál pedig csinos szűkítések vannak. Trendi bokacipőbe bujtattuk, melynek színe összecseng a ruhán található virágmintázattal.

Az átváltoztatás utolsó lépéseként fotósorozatot készítettünk alanyunkról a végeredmény megörökítése érdekében. Fotózási helyszínünk a felújított Denis pizzéria volt.

A résztvevőket szakmai szépségcsapatunk választja ki, amennyiben elküldik portréfotójukat, teljes alakos képüket és telefonszámukat az atvaltoztatjuk@magyarszo.rs e-mail-címre.