2024. április 25., csütörtök

Olvasóink figyelmébe!

A kialakult helyzetre való tekintettel a Magyar Szó szerkesztősége kénytelen bizonyos módosításokat tenni kiadványainak megjelenésével kapcsolatban.

Mivel az óvodák és az iskolák bezártak, a Mézaskalács, a Jó Pajtás és a Képes Ifjúság a továbbiakban nem jelenik meg. Ugyanakkor e három kiadványunk honlapját folyamatosan frissíteni fogjuk. A Mézeskalács és a Jó Pajtás honlapja: www.jopajtas.com, a Képes Ifjúság honlapja: www.kepesifi.com.

A világ és a hazai sportrendezvényeit lemondták, ezért hétfőtől a Sportvilág mellékletünk megjelenése is szünetelni fog.

A Magyar Szó terjedelme egyelőre nem változik. Mellékleteink közül megjelenik a Magvető (kedden), a Filkó (minden szerdán), a Tarka Világ (csütörtökön) és a Gyógykalauz (pénteken). Az Üveggolyó, a Hétvége és a Kilátó mellékleteink.

A kijárási tilalom bevezetése miatt napilapunk lapzártáját este 8 óráról délután 6 órára módosítottuk, ezért nyomtatott újságunkban a délután 5 óra után történt eseményeket nem tudjuk másnapi újságunkban megjelentetnünk. Ezeket az információkat honlapunkon (www.magyarszo.rs) közöljük.

Amennyiben további változásokat kell eszközölnünk, erről értesítjük önöket.