2024. április 25., csütörtök
TISZA MENTI LIGA - TORNYOS

A bajnoki címért

A tornyosi focisták kiváló teljesítménnyel, 12 győzelemmel és 1 vereséggel az élen zárták a Tisza Menti Liga őszi szezonját. A begyűjtött 36 ponttal kisebb előnyre is szert tettek a legnagyobb riválisokkal szemben, amelyek 5 pontnyi távolságból követik a Tornyost. Az egyesület vezetősége reménykedik a további jó teljesítményben, célként pedig egyértelműen a Szabadkai Ligába való feljutást tűzték ki.

– Az őszi idényben kiharcolt 5 pont előny elég lehet arra, hogy megőrizzük első helyünket a tabellán. A felkészülést február 1-jén kezdtük. A játékosok rendszeresen jártak edzésre és a barátságos meccsekre, így bizakodva várjuk a kezdést – kezdte Kis Bicskei Árpád, a klub elnöke.

A csapathoz a njegoševói Proleterből visszatért Curnovity Dániel, s erősítésnek számít még Dér Lóránt és Nagy Nimród, valamint az ificsapatból Horti Máté és Horti Zsombor is.

– Érdekes tavaszi szezon elé nézünk, mert a bajnokságban 5-6 kiváló csapat van. Az AFK, a Potisje, a Horgos és a Bácska is kiváló együttes, ugyanakkor kellemetlen ellenfél az ókeresztúri Jedinstvo, az oroszlámosi Slavija és a podlokányi Hajduk is. A legnagyobb riválisainkat hazai pályán fogadjuk, így ha ellenük sikerül nyerni, zsebben lehet a bajnoki cím. A felnőttcsapat mellett Tornyoson a fiatalokkal is foglalkozunk. Vajda Attila rendszeresen tart edzéseket a pioníroknak. Tavaly sikerült felújítanunk az épületeket, rendbe tettük az öltözőt és a pályát, így minden adott ahhoz, hogy magasabb rangban folytassuk a versenyt – zárta Kis Bicskei.