2024. március 29., péntek

Magyar Szó-élőújság Kishegyesen

Bemutatkozik a 75 éves napilap

Holnap 18 órakor a kishegyesi helyi közösség padlástermében a 75 éves Magyar Szó élőújságon mutatkozik be a közönségnek.

Kishegyes központja (Lakatos János felvétele)

Kishegyes központja (Lakatos János felvétele)

A rendezvényen fellép Varjú Márta, a Magyar Szó főszerkesztője, Kabók Erika, a Magyar Szó főszerkesztő-helyettese, Fodor István nyugalmazott szerkesztő, a Mérföldkövek – hetvenöt év hetvenöt írás című jubileumi kiadványunk, valamint Amit a galamb összehordott kötet szerkesztője, Gergely József újságíró, az említett anekdotagyűjtemény szerzője, Varga Attila, a Magvető mezőgazdasági melléklet szerkesztője, Sáfrány Attila, a Kitekintő rovat szerkesztője, valamint Lakatos János, az újság kishegyesi tudósítója. A helyszínen bemutatjuk Dávid Csilla fotóriporter képkiállítását, amely a Magyar Szó 75 évét eleveníti fel. Emellett bemutatásra kerül Tóth László Szélcsengő című könyve is.

A helyszínen megvásárolhatóak a már említett Magyar Szó-s kiadványok, valamint a Magyar Szó Naptár 2020 és a Szélcsengő című legújabb kötetünk. Az érdeklődők előfizethetnek a Magyar Szóra és természetesen megvehetik az aznapi újságot Bágyi Sándornál és Tóth Rolandnál, a Magyar Szó terjesztőosztályának képviselőinél.