2024. április 19., péntek
TSC

A sereghajtó következik

A TSC szombaton 1:1-es döntetlent játszott a Partizannal. Mint ismeretes, a Szuperliga 22. fordulójában a 90. percig vezetett a TSC, az utolsó percben pedig a belgrádi vendégek egy erősen vitatható tizenegyesből lőtt góllal egyenlítettek.

A 23. fordulót szerdán rendezik, a TSC a Mačva vendége lesz. Szabó Zoltán vezetőedző és a játékosok azt nyilatkozták a találkozót beharangozó sajtótájékoztatón, hogy sok esetben nehezebb a kiesés ellen harcoló csapatok ellen játszani, mint azok ellen, amelyek a tabella élvonalában vannak. A Mačva sereghajtó, de változások történtek a csapatban, jól kezdték a tavaszi idényt, eddig két mérkőzésen 4 pontot szereztek, így várható, hogy a šabaciak most is mindent megtesznek a győzelemért. A TSC a tőle megszokott stílusban szintén győzelemre játszik majd. Szabó azt is elmondta, a betegeskedő játékosok felépültek, így ebből a szempontból a keret összeállítása nem jelent majd gondot.

Goran Antonić védőjátékos és Nenad Filipović kapus – ez utóbbi a šabaci csapatban töltött el néhány idényt – szintén arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy nehéz mérkőzésre van kilátás szerdán.

A TSC a Mačva elleni mérkőzést követően szombaton Zentán a kruševaci Napredakot fogadja.