2024. április 23., kedd
NYUGAT-BÁCSKA

Farsangi jelmezbálok

A doroszlói DISZ Ifjúsági Szervezet minden évben megszervezi Farsangi jelmezbál elnevezésű eseményét. A faluban élő kisgyermekek jelmezes ünnepe minden korosztály körében népszerűnek számít, legyen szó a résztvevőkről vagy a közönség soraiban tapsoló felnőttekről.

Minden résztvevő kapott ajándékcsomagot, és az idén is kiválasztották a közönségdíjas, a legkreatívabb, továbbá a legszebb jelmez viselőit. A díjazottak ajándékai Tery Handmade munkáját dicsérik. A jelmezbált rajzfilmvetítés követte.

A DISZ tagjai megköszönték a helyszínt biztosító Móricz Zsigmond Magyar Művelődési Egyesület, továbbá a doroszlói Önkéntes Tűzoltó Testület támogatását.

Kupuszinán is megadták a módját a farsangi időszak megünneplésének. A József Attila Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulói jelmezbált tartottak, ahol látványos, jelmezes műsor, a legkisebbek bemutatkozása, valamint közös buli zajlott. A Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Farsangi Jelmezbált tartott, ahol a felnőttek is maszkot öltöttek magukra.