2024. április 19., péntek

Kódok, számok és rovásírások

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– A múltkoriban küldött nekem egy benti bagua tükröt, s megadta a számokat, amelyeket a hátuljára írjak. Azóta tényleg rendeződtek a dolgok az életemben, s érdekel, hogyan hatnak ezek a számok, ki találta ki őket, mi mindenre tudnak kihatni, lehet-e őket még valamilyen módon használni, mennyi van belőlük, esetleg vannak-e ilyen különleges betűsorok is vagy betűfajták? Annyit tudok, hogy ezek a tudatalatti különös kódolt üzenetei. Legyen szíves, magyarázza el, mik is ezek, honnan vannak, miképpen és mire hatnak?

– Léteznek szigillumok. Olyan speciális jeleket nevezünk szigillumoknak, melyek pontosan meghatározott erőket hordoznak magukban, és különleges alkalmakkor és pontos céllal használjuk őket. Ilyenek a bolygók szigillumai, a rúnák, a különféle angyalpecsétek, az angyal ábécé, a rovásírás stb. A kódok és szigillumok a rezgésük által hatnak először reánk, azután a mi rezgésünk által a környezetünkre. Rezgésünk által együtt rezonálunk azokkal az energiákkal, információkkal, eseményekkel és emberekkel, akiknek a rezgésszintjük megfelel a miénkkel. Így tudunk bevonzani eseményeket, s megszabadulni a nemkívánatos dolgoktól. Különféle kódok vannak, némelyeket médiumok közvetítenek, ezekből a legismertebbek az Agesta kódok. Médiumokon keresztül, transzállapotban lettek eljuttatva hozzánk a szent üzenetek, a biblia részei is, a szimbólumok némelyike, például a reiki szimbólumok, s a rúnák is. Mindezeknek óriási erejük van. Reiki szimbólumokat csak beavatottak használhatnak, úgyszintén az atlantiszi angyalok pecsétjét is csak beavatottak által aktivizálhatunk. Az Agesta kódok számokból állnak, s itt annyi információ jött le, hogy egy speciális számot 45-ször kell leírni és kimondani. Arra nincs pontos utasítás, hogy ezt meddig kell csinálni. Az ezoterikus tanok szerint ez 3 nap, 7 nap, 9 nap, 3 hét, 33 nap, 40 nap, 42 nap vagy 3 hónap, esetleg 108 nap.

– A tükör hátuljára írt számok hova tartoznak?

– Ezek Grabovoj-számsorok, ezt egy ma élő orosz tudós, dr. Grigorij Grabovoj alkotta meg. Minden számnak megvan a saját rezgése, s ő azt tanulmányozta, hogy melyik szám melyikkel kombinálva hogyan hat, erősíti vagy gyengíti a hatást. Így alkotta meg ezeket a számsorokat, melyek a rezgésük által hoznak minket is ebbe a rezgésbe, s így tudjuk bevonzani az óhajtott változást. Ha egy bizonyos ideig (legjobb 3 hónapig) naponta használjuk ezeket a számsorokat, akkor olyan eseményeket, olyan embereket vagy olyan információkat fogunk bevonzani az életünkbe, ami meghozza a várt eredményt, vagyis a számunkra legmegfelelőbb megoldást. Naponta legalább negyed órát kell gyakorolni, habár komolyabb esetben akár óránként is ajánlatos a számokra való koncentrálás. A számokat egyesével kell kimondani. Elképzelünk egy arany színű gömböt, s ezüst színnel beleképzeljük a számsort. Ezután gondolatban lekicsinyítjük ezt a gömböt, s belevisszük a fejünkbe, esetleg annak a fejébe is, aki még érintve van. Nem baj, ha nem tudjuk igazán látni ezüst színben a számokat, az is jó, ha csak olvasgatjuk. Több módja létezik még ennek, hogyan aktiváljuk ezeket a számokat. Lehet csak egyesével ezüst színben gondolatban beleírni a homlokunk belsejébe, a tükör hátulján is aktiválódik, mert az óra működik, a mutatók aktiválják, amikor elhaladnak rajtuk. Lehet leírni egy papírra, s erre egy kancsó vizet tenni, s a vizet iszogatni, esetleg egy üvegre ráírni e számokat, sokan még a karjukra is ráírnak számsorokat, vagy kartonra leírják, s a párnájukba teszik, sokszor beteg testrészre is helyezik. A lényeg az, hogy jól kiválasszuk azokat a számokat, amelyekre szükségünk van.

– Mi mindenre léteznek számsorok?

– Szinte mindenre. Pénzre, családi békére, szerelemre, egészség javulására, nyugalom elérésére, múlt lezárására, védelemre, negatív energiák tisztítására, sikerbevonzásra, utazás védelmére, múlt életek tisztítására.

– Vegyük a gyógyítást, ez tényleg meg tud gyógyítani?

– Vannak beszámolók olyan személyektől, akik ismételgették a számokat, vagy rátették leírva a beteg területre, s enyhült a tünet, másoknál el is múlt a baj. Ám több esetben úgy működik, ahogyan az elején mondtam, olyan embereket és információkat vonzunk be, amelyek segítenek. Tehát meghallunk egy új gyógyszert, egy új gyógymódot, eljutunk egy másik orvoshoz, aki olyan dolgot ajánl, ami tényleg segít. Ezt személyesen is átéltem. Az egyik híres és magánorvos szerint nem volt gyógyszer és semmi megoldás a betegségre, amely igen komoly volt. Alig egy hétig használtam a számsort, s egy olyan orvoshoz jutottam, aki megoldotta a problémát, mert olyan terápiát használt, mint külföldön. A gyógyulás bámulatos volt, teljesen helyrejöttem. Ezek után az olyan kishitűség és legyintés, hogy „ah, én nem hiszek az ilyesmiben, nincsenek csodák stb.”, nagyon elszomorít, s próbálom meggyőzni az embereket, hogy véletlenek nem léteznek, csodák pedig igen. E számok bevetése az egyike annak a néhány dolognak, amelyeket bármilyen probléma megoldásánál vagy csupán kívánság elérésénél aktiválni kell.

– Egyetértek önnel, hiszen az én életemben is volt változás, beindultak a dolgok, ahogyan a tükröt feltettem. Tudom, hogy amikor az egész élete valakinek minden téren problémás, akkor nem lehet ideális azonnal, de minden téren beindult a javulás, s ha így marad, már az is jó, sokkal jobb, mint volt. Ám ahogyan bebizonyosodtam, hogy működik a varázs, így hát további lépéseket teszek, hogy még jobban megjavuljon az életem. Érdekel a rovásírás is, az micsoda és mire jó?

– A rovásírás a magyarok ősi írása, a legősibb írásrendszerek egyike. Ha kívánságunkat vagy fogadalmunkat így írjuk, akkor annak külön ereje van. A rovásírást jobbról balra írjuk, mert legtöbb írásemlékünkben így szerepel. Ősi írásunkban nincs q, x, y, w, mivel ezek nem a magyar hangkészlethez tartoznak. Emellett létezik angyali ábécé is. Tehát ha vágyainkat átírjuk rovásírással vagy angyali írással, azzal megvalósulásuknak egy kedvező hatást biztosíthatunk, egy erőteljes pozitív töltetet adhatunk nekik. A magas rezgésű rovásírással és angyali betűkkel írt szöveg tovább segíthet, erősíthet, egybekapcsolódunk a magasabb szintű rezgésekkel s így az írás alatt a mi rezgésszámunk is megváltozik, lelkünk, s általa bizalmunk is erősödik, s már be is vonzzuk a megoldást.

– Kérem, küldje el a rovásírás ABC-jét és az angyali ABC-t is, ezenkívül a legfontosabb Agesta kódokat és a Grabovoj-számsorokat. Szertartás kell melléjük?

– Nem fontos, esetleg egy gyertya meggyújtása írás vagy gyakorlás közben. Ez sem kötelező, de ajánlatos.