2024. április 25., csütörtök
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Mágikus víz

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Szeretnék többet tudni a víz hatásáról, mert olyasmit hallottam, hogy van mágikus hatása, van emlékezete, s hasonló információk keringenek a víz hatásáról. Mire tudom használni a vizet és hogyan?

– Igen, ezek az információk hitelesek. A víz valóban rendelkezik olyan tulajdonsággal, hogy könnyedén be lehet programozni, mert tudja tárolni az információt. Ezért nem mindegy, hogy honnan szerezzük be a vizet. Néhány vajdasági településen mostanában új kutakat fúrtak, hogy a lakosokat ellássák egészséges vízzel, s az egyik faluban az egyik kutat a templom közelében, a parkban fúrták, a másikat pedig a temető mellett, egy tönkrement vállalat előtt. A templomokat máskor nagyon pozitív helyekre építették, ahol pozitív kisugárzások vannak, de már maga a templom is a hitet sugallja, a sok ima is pozitív hatással van, s az innen hozott víz már maga is pozitív kisugárzású. Sajnos a másik kútból való vizet nehezen tudnánk energetikailag helyrehozni, mert a temető közelsége sok fájdalmat tartalmaz, s a tönkrement vállalat is sok ember életét tette tönkre. Akik ezt a vizet isszák, negatív programokat visznek a szervezetükbe, s lassan, de biztosan az életükön is visszatükröződik a veszteség. Fontos tudnunk, hogy kémiai szempontból ennek a víznek ugyanolyan az összetétele, mint a templom közeli kútból vett vízé, ám az energetikai hatása az, ami az ember lelkére hat, s azon keresztül a testre és az egész életére is.

– Mi van azzal a vízzel, amit a csapból engedünk, vagy az üzletben veszünk?

– Ajánlatos pozitív programokat tenni beléjük. Sok függ attól, hogy mire szeretnénk használni. Legjobb lenne egy kancsóban egy speciális, programozott kristályt tartani, s erre önteni a vizet. Egy kicsit álljon a víz a kristállyal együtt, s máris felveszi a programot. Már magának a kristálynak is van saját energiája, tulajdonsága, amit ha beprogramozok valamilyen célra, akkor azt is fogja elhozni. A cél lehet bármi. Legjobb, ha néhány óra hosszat van a kristály a vízben, s csak azután fogyassza a vizet. Tovább állhat benne, nem baj, tehát a megmaradt vízhez friss vizet önthetünk, s így állandóan van programozott vizünk.

– Ez nagyon jó, szeretnék rendelni ilyen kristályt, amit a vízbe teszek. Ám ha több dologra szeretném, akkor több kristályt teszek a vízbe?

– Inkább több pohárba, üvegbe vagy kancsóba tegye, mindegyikben csak egy programozott kristály legyen.

– Tudna mondani arról valamit, hogy mindegy-e, hogy milyen edénybe tesszük a vizet?

– Természetesen nem mindegy. Ha az edény alá teszünk egy képet, akkor az kihat a vízre. Tehát ha oda teszünk egy yantra képet vagy mandalát, amelyek pozitív energiát árasztanak, vagy egy papírt, amelyre ráírtunk bizonyos kódokat, különös számsorokat, rúnajeleket vagy szimbólumokat, akkor azok is kihatnak rájuk. Természetesen nem mindegy, hogy milyen jelet rak oda, azt majd megmondom, hogy melyik kristállyal mit használjon még, hogy ezzel még jobban erősítse a vonzalmat, s ne csináljon keveredést. Legjobb olyan poharat vagy kancsót használni, amely átlátszó, s nincs rajta semmi felirat vagy dísz, esetleg legyen pozitív dolog, ha mégis van rajta valami.

– Hallottam a színes üvegekről, ezek mire jók?

– Tehát a vizet beletesszük egy színes üvegbe, s kitesszük a napfényre néhány óra hosszára, és ezután fogyasszuk. Természetesen nem mindegy, hogy milyen színű üvegbe rakjuk.

– No de honnan vegyek színes üvegeket?

– Ha nincs, akkor vízifestékkel vagy temperával fessük be, és szárítsuk meg, mielőtt megtöltenénk a vízzel. Most elmondom, melyik szín mire jó. A piros szín energiát ad, életerőt, emeli a vérnyomást, segít a depresszióban szenvedőknek, jó a fáradtság ellen és a vérkeringésre is. Ám ideges és veszekedős, harcias emberek ne használják, mert még idegesebbek és agresszívabbak lesznek. A kék szín nyugtat, csökkenti a vérnyomást, jó alvásra, csuklókra, lázra, gyulladásra. Toleránssá és engedékennyé tesz. A lila szín fejfájást, fülfájást, gerincfájást enyhít, jót tesz a vesének, a léleknek, erősíti az intuíciót, összeköt az isteni energiával. A zöld szín vértisztító, jó a szívre, a félelem és stressz ellen, és biztonságot hoz. A narancssárga torokra, fogakra és tüdőre jó, boldogságot és önbecsülést hoz. A sárga az intellektuális képességeket növeli és emésztési zavarokat hoz helyre.

– Nahát, ezt is kipróbálom. Tehetem a kristályt ebbe a vízbe?

– Természetesen. Egy edény vízbe csak egy kristályt tegyen, de ezt kombinálhatjuk színes üveggel és alatta lévő yantra képpel vagy rúna szimbólummal, esetleg kódokkal, számokkal. Az is már bizonyított tény, hogy nagyon jó az a víz, ami meg volt fagyva, s utána kiengedett. A fagyásnál keletkező kristályok egy külön pozitív energiát sugároznak. Használjuk ki ezt az információt is!

– Az igaz-e, hogy a víz a negativitást is tisztítja?

– Igen! Természetesen jelentősebb negatív energia jelenléténél, átoknál és rontásnál ez nem elég, mellette külön rítusok is szükségesek, de például amikor úgy érezzük, hogy ki vagyunk merülve, menjünk ki a fürdőszobába és engedjünk hideg vizet a karunkra, hogy a kézfejen és tenyéren folyjon le. Tartson ez 15–30 másodpercig, s máris jobban fogjuk érezni magunkat. Amikor mérgesek vagyunk, és alig tudjuk fékezni magunkat, hogy ne mondjunk olyat, amit megbánnánk, akkor hideg vízzel mossuk meg az arcunkat, s lecsillapodunk. Ha nyugodt alvásra vágyunk, este meleg vízben fürödjünk meg. Amikor a nátha első tünetei jelentkeznek, azonnal nagyon meleg vízben negyed órát áztassuk a lábunkat. Ha orvosnál, zsúfolt várótermekben vagy temetőben jártunk, vagy bármilyen szomorú vagy idegfeszítő körülmények vannak körülöttünk, tegyünk a kádba egy-két marék sót, s fürödjünk meg benne. Reggel pedig a tusolást hideg zuhannyal fejezzük, hogy fittek és éberek legyünk.

– Köszönöm a tanácsokat, ezentúl odafigyelek, hogy milyen vízben fürdök és hogy milyet iszok, kérek három kristályt a hozzávaló yantra képekkel és rúna jelekkel. Az egyik kívánságom az, hogy nyugodtabb, boldogabb legyek, a másik, pénzvonzásra legyen, a harmadik pedig egy szép nyaralásra. Kívánhatok a párom részére is valamit?

– Igen, de ő kell, hogy megigya azt a vizet. S természetesen olyan kívánság kell legyen, ami az ő kívánsága is, nemcsak az öné vele kapcsolatban.